icon

Nosenie dieťaťa a ďalšie tehotenstvo.

sweetdreams1
13. feb 2020

Ahojte, chcela by som sa poradiť, či ste nosili dieťa v nosiči, aj keď ste boli znova tehotné. Môj syn má 4 mesiace, veľmi rád sa kočíkuje, čo mi vyhovuje, avšak má problém s denným spánkom. Zatiaľ ešte potrebuje tak 3 denne spánky s ja trikrát za deň kocikovat nechodím. Pri zaspavani v posteli sa jeduje niekedy aj hodinu, ale keď ho dám do nosiča, zaspí za pár minút. Keďže som zistila, že som tehotná, trochu sa tomu noseniu bránim, avsak niekedy je naozaj jednoduchšie uspať ho v nosiči, ako sa pozerať hodinu ako reve na živé raty. Len neviem, ako to pôjde ďalej, keď mi bude rásť bruško. Podotýkam, že som ho zatiaľ v nosiči uspala asi päťkrát, takže nie je to tak, že som si ho naučila na nosič a teraz sa ho nevieme zbaviť.

Strana
z2
henka123123
3. aug 2020

ja nenosim v nosici.ale denne zdvihnem mojho 2.5 rocneho syna a krcok drzi som v 8m tehu..takze podla mna pohodke take babatko nosit

sweetdreams1
autor
3. aug 2020

@maciatkolulu ako som písala, už som naučila zaspávať v postieľke. Myslím, že nie je dobrá voľba uspavat stále len v kočíku. Bývame v byte, kočík mám dole v pivnici, nemôžem chodiť xkrat denne kocikovat.

sweetdreams1
autor
3. aug 2020

@tyll držím palce, my sa rozrastieme v septembri ;)

maciatkolulu
3. aug 2020

@sweetdreams1 tak nám to vyhovovalo, lebo sme mohli ísť kedy kolvek kamkoľvek na koľko sme chceli, nemuseli sme sa vracať, kvôli spánku

sweetdreams1
autor
4. aug 2020

@maciatkolulu veď to áno, mne spí v kočíku rád, len v čase, keď som písala tento príspevok, mal ešte tri spánky, a to bolo pre mňa nereálne, ísť trikrát denne kocikovat. Teraz som rada, že som ho naučila zaspávať (aj) v postieľke, myslím, že pri dvoch to bude velka výhoda.

tyll
5. aug 2020

@sweetdreams1 my napríklad nezaspinkame ešte v postieľke cez deň. Na noc už vieme to zaspí na veľkej somnou a potom ho presuniem ale v postieľke, že by zaspal to vôbec. Máme 3 spánky 2xkocik a 1x nosič 🤷‍♀️ Nevieme sa naučiť na tu postieľku ....

sweetdreams1
autor
5. aug 2020

@tyll skúšajte, pôjde to, uvidíš. Aj mne najskôr plakal a teraz sa pekne naučil. V tom vyššom štádiu tehotenstva to bude na nezaplatenie, keď budeš mať chvíľu kľud a on bude spinkat v postieľke.

Strana
z2