icon

O koľkej chodí spať vaše 2,5 ročné dieťa?

janaal
6. nov 2012

Ahojte baby , rada by som len tak vedela o koľkej chodia spať vaše deťúrence, ak majú cca 2,5 roka a už chodia do škôlky. Naša malá chodí od septembra do školky, každé ráno vstáva približne o 6.15. Celý deň funguje a večer nezaspí skorej ako o 21.00-21.30. Skúšala som ju dávať do postele oveľa skôr, no márne. Má toľko energie, že aj tak mi minimálne do tej deviatej nezaspí. Recituje si nahlas básničky, keď jej odmietnem čítať rozprávku, hovorí si ju sama pre seba.... proste skorej nezaspí. Ako sú na tom vaše deťúrence? 🙂

Strana
z2
nercia
6. nov 2012

moja Laura má 2 roky a 5 mes. a ide do postele o 19.00-19.30 , takých 30 minut trvá kým zaspí a spi do rána do cca 6.30-7.00. Cez deň spí 1-2 hodiny (skôr jednu). Ked bola malinká tak mi dokopy spala 10-12 hodín od narodenia do cca 5 mesiacov - no hrôza.
Mám aj 5 ročného syna a ešte stále mi spí na obed takú minimálne hodinku.

m.i.r.i
6. nov 2012

nas ma 2r a 9m..spat chodi o 20:00 a vstava okolo 6:00..niekedy aj skor..cez den spi aj doma aj v skolke priblizne 2 hodiny. od 12-12:30. Rezim s vecernym spankom ma od narodenia rovnaky..len tie denne sa menily samozrejme od nutnosti mnozstva dennych spankov..ja prave vidim, ze on ten denny spanok velmi potrebuje, cim nepsie spi cez den tym lepsie v noci a versus versa..

14petulka88
6. nov 2012

u nas dcera 4 roky chodi spat okolo 20:00-20:30, na obed nespi, syn 1 rok chodi spat tak isto ako dcera a spi doobedu okolo 10:00-11:00. a poobede 15:00-16:00..

roxi
7. nov 2012

synček vstáva medzi 7-8 hod. (cez obed ešte tak 1 hod. spí) večer ide spať medzi 22-23 hod. - už to neriešim, proste skôr ho do postele nedostanem, alebo tam budeme ležať nekonečne dlho a aj tak nezaspí,

dcérka má teraz 5, ale od 2 rokov prestala na obed spávať, fungovala od 7-8 ráno, nonstop do 22,00 hod., boli sme aj u lekárky, nezdalo sa mi to ok, lebo cez deň je dosť akčná, ale záver bol, že každé dieťa je iné a že mohli by jej dať lieky (to sme zamietli) takže proste fungujeme tak, teraz ked má 5, začala chodiť do škôlky, boli problémy, lebo chceli, aby počas doby spánku aspoň ležala v postieľka, čo samozrejme bol problém, lebo nechápala prečo musí tak dlho ležať, keď ona nechce a nepotrebuje, ale keďže jej neumožnili hrať sa niekde v kútiku, tak sa už posledné týždne občas stane, že tam zaspí a v tom prípade doma straší do polnoci, lebo ten spánok asi fakt nepotrebuje, ona je ok, pre nás je to vyčerpávajúce.

lucia20
7. nov 2012

o 20,00 vsetky tri dcery.

evickapooh
7. nov 2012

moja vacsia dcerka od narodenia chodila spat neskoro cca o o 21.30 az 22.00 ked uz chodila do skolky takisto...vstavali sme s o 7,15 a pred deviatou som ju nedostala do postielky ale niekedy aj o desiatej este nespala ...

nikolka2
7. nov 2012

Moje deti tak isto chodia daco po 20.00 ,,syn ma 2 a 8 mesiacov a dcerka bude mat 6

alex31
7. nov 2012

okolo 2000 ... rano vstavame o 0600 aby sme stihli do prace aj do skolky tak nech nech sme pekne vyspinkany 😀

izdova
9. nov 2012

ahojte, moja malá chodí o 20.30 h pravidelne. Má 21 mesiacov a nikdy nemala dáky strašný problém so spaním v noci. Dokonca už posledné mesiace ako som nastúpila do práce nádherne prespala celú noc. Problém nastal, keď som pred dvoma mesiacmi dala výpoveď a vrátila sa na materskú. Malá neprespí ani jednu noc, furt sa budí aj 3-4 krát. Už som skúsila všetko aj hustejšie mlieko ☹ Neviem, kde nastala chyba ☹ ☹

mery8757
13. nov 2012

nasa mala chodi spinkat o 18:30

Strana
z2