Očkovanie : kašlanie po 3 povinnom očkovaní

angie_l
22. jan 2019

Ak som teraz dávala prvé 3 povinne očkovania a MMR chcem odmietnuť pripadne preložiť na neskôr ale najskôr úplne odmietnuť ako sa postupuje? Po prečítaní skúsenosti mamičiek po ockovani by som nedala asi ani prvé 3,je to hrozné čo sa deje a tie vakcíny čo sú vyrábané dnes nie sú určite v poriadku tolko deti na to trpí,spozornela som pri tomto 3 ockovani,kedy moju dcérku každý deň napína na kašeľ a je úplne červená začalo to hneď deň po ockovani aj muž sám mi povedal že je to potom ockovani doktorka mi povedala že je zdravá ale prečo ju každý deň tak drhne napína na kašeľ??mam snou ísť zajtra na Kramáre na pohotovosť nech mi ju poriadne pozrú,ak ste mali niektorá podobnú skúsenosť prosím poraďte

lindusss2016
22. jan 2019

@angie_l ohladom kaslania neporadim, ale ak sa ti cokolvek nezda, ziadaj vysetrenie. Nepostupujw sa nijak, proate to odmietnes a hotovo, jw to tvoje rozhodnutiw. Casom ta pravdepodobnw zavolaju zaplatit pokutu, to jw cele

lavender273
22. jan 2019

@angie_l
Ockovanie bolo aj na cierny kasel? Ci len nemohla to 'chytit' z vakciny.

pininka
22. jan 2019

Problém vôbec nieje očkovanie, ale že sa ockuju deti ktoré niesu úplne fit. Neviem do akej miery pozrela doktorka dcérku kým ju ockovala, ale naša berie dokonca krv, aby vedela že ozaj sa v tomto organizme nič nedeje. Dcérka už mohla mať niečo v sebe a len jej to vytiahli na povrch.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanapjat
28. jan 2019

zápaly dýchacích ciest, bronchitída a kašeľ patria medzi nežiadúce účinky hexa vakcíny. Máte to v príbalovom letáku. Teraz vám budú pchať atb, neskôr skončíte na alergológii, alebo imunológii kde vám zistia zníženú bunkovú imunitu atď.

zuzanapjat
28. jan 2019

Inak ja milujem, keď stretnem známe s deťmi, ktoré kašlú ako tuberáci tesne po očkovaní, aj tri-štyri týždne vkuse, ale všetko je okey, lebo veď lekárka ich pozrela a sú zdravé :D áno takto vyzerajú pre lekárov "zdravé očkované deti". Samozrejme žiadne NÚ nenahlasujú RUVZ panie doktorky, lebo veď žiadne NÚ sa nevyskytli... deti sú zdravé predsa :D

zuzanapjat
28. jan 2019

@pininka tvoja lekárka síce postupuje rozumnejšie, ako iné, ale aj tak mi nie je jasné, kedy je dieťa dostatočne pripravené na niekoľko karcinogénov 2.stupňa a niekoľko ťažkých kovov, ako i iné "mňamky" ktoré dostáva priamo do tela a ktoré majú vplyv na mozog, imunitný systém a nervovú sústavu. Ktovie, či je tvoja lekárka oboznámená s najnovšou správou ktorá sa prejednávala na pôde talianskeho parlamentu, kde sa zverejnili výsledky testov 4 vakcín používaných i u nás (Priorix Tetra, Infarnix Hexa, Gardasil9..) Koho by to zaujímalo tak nech sa páči, lebo akosi na JOJ, ani na Markíze to v správach nebude :D V miestnosti parlamentu (v Rìme), a to vďaka zástupkyni strany M5S Sara Cunial, sa konala konferencia, na ktorej Dr. Loretta Bolgan (titul v chémii, PhD v Pharmaceutical Sciences) predložila správu o analýze niektorých vakcín na euròpskom trhu Priorix Tetra, Infarnix Hexa, Gardasil9 .......) , objednaný spoločnosťou Corvelva (Krajská organizácia Veneto za slobodu v očkovanì) a sponzorovaná Národným spolkom biológov.
Zatial’ štyri druhy vakcín bolo analizovanych sofistikovanými a inovatívnymi metódami.
Zistilo sa prìtomnych veľa vecí, vrátane ľudskej DNA (z potrateneho plodu) vo veľkom množstve, retrovírus, DNA myši a opice, DNA onkogénne látky (nádorotvornè) a veľa neznàmeho materiálu, ktorý nie je klasifikovateľný.
Vo vakcínch analizovaných v nezávislých laboratóriách pre organizàciu CORVELVA; boli zistené okrem iného, bakteriofágy (vírusy, ktoré napádajú baktérie na replikovanie), vírus "molluscum contagiosum (enterovírusy z rodu pravych kyahnì) schopnè viesť k neoplastickýcm zmienám (nádory ) a genómovej mutácii v príjemcovi; dva retrovírusy : jeden zodpovedný za leukémi u myší a ľudský endogénny retrovírus k; taktiež vnùtrobunečnè parazity ( intracelulárne parazity) a akoby to nestačilo, bolo nàjdenè množstvo syntetickych molekulàrnych konštruktov niekoľko schopných pochàdzajúcich z náhodnej rekombinácie medzi antigény, čo sa dokážu rekombinovať s ľudskou DNA. Ako vysvetliť prítomnosť vírusových kvasiniek a vírusy konskej infekčnej anémie a leukémie myši?
Na druhej strane neboli prítomné žiadne antigény niektorých chorôb alebo účinných látok!

Tieto analýzy, vykonané v rámci biologického profilu, sa musia sčítať spolu s analýzami vykonanými Dr. Stefanom Montanarim a Phd. Dr. Antoniettou Gatti, ktorí našli super-znečistené vakcíny kovovými nanočasticami.

pininka
28. jan 2019

@zuzanapjat je zbytočne otvárať túto tému. Niekto za očkovanie je, niekto nieje. Každá máme svoje dovody.

zuzanapjat
28. jan 2019

@pininka máš pravdu... je to zbytočné. Pani sa pýtala čo teraz s dieťatkom, či ísť na pohotovosť. Skúsenosti mamičiek sú také, že bude nasledovať rada antibiotík a neskôr lieky na posilnenie imunity. Na Kramároch na ňu budú pozerať ako na debila, nedajbože spomenie očkovanie, možno sa aj zasmejú, že to nesúvisí a odporučia jej nesledovať internet. Môj syn skončil so sníženou bunkovou imunitou, vybratými nosnými mandlami, poruchou reči a sústredenia a 11 rokov sa dával dokopy do tej miery, že konečne chorý nebýva. Keď som ďaľšie očkovanie odmietla, lekárka mi odkázala, že prečo "veď mu nič nebolo" a aj ja som očkovaná a "nič mi nebolo" (keďže je aj moja ex detská). Dodám toľko že po očko ako dieťa som ostala so zapálenými uzlinami, celé detstvo som mala extrémne problémy s pľúcami a prieduškami, niekoľkokrát som bola sledovaná s podozrením na leukémiu, chodila som po liečeniach hore dole Lučivná atď, nikdy mi nezabrali atb a celé detstvo si pamätám pálenie na prieduškách a to ako sa deti so mnou pre tuberácky kašeľ odmietali hrať. Ale "nič mi nebolo".

pininka
28. jan 2019

@zuzanapjat no vidíš a ja mám tri deti, všetky zaočkované a Absolutne nič im nieje, majú výbornú imunitu a keď sme boli naposledy na preventívne syn mal také ukážkové výsledky že doktorka ktorá robí roky rokúce povedala že ešte také dobré výsledky nezažila. Nikto v mojom širokom okolí nemal žiaden problém s očkovaním, takže svoj názor nemám prečo meniť podľa toho ako si to niekto vykladá.

vespertine
28. jan 2019

@zuzanapjat Tak máš asi zjavne fest blbú imunitu a tvoj syn to po tebe podedil.

@angie_l Môj kašle už dva týždne a na žiadnom očkovaní nebol. Je zima, deti v zimnom období bývajú choré. Treba si na to žiaľ zvyknúť, čím budeš mat dieťa staršie a začne chodiť do škôlky / školy, tak pochopíš že vlastne celé detstvo je o rôznych podobách sopľa a kašľa.

zuzanapjat
28. jan 2019

@pininka ty môžeš akurát tak ďakovať Bohu, že tvojim deťom nič nie je a modliť sa, aby im nič nebolo ani ich ďaľšie roky. Pretože karcinogény ktoré si do nich nechala napichať nevypiškali, ani nevypotili. Ostali im v tele.

zuzanapjat
28. jan 2019

@vespertine jaaaaj jasnéééé podedil po vakcinácii, zvyšok sú náhody, domýšľanie a záver lekárky, nič nám nebolo... :D samozrejme autorka príspevku sa nemusí báť.... to je normálne že deti v zime kašlú. Ja mám dve neočkované a nekašlú. Treba si len zvykať a nespájať si nič s vakcínami :D ani keby do 24 hodín po vakcinácii odišli do nebíčka... lebo veď SIDS, to s stáva... nič nesúvisí. Pekný deň vám želám žienky ;))) každá chce pre svoje deti len to naj ;)

zuzanapjat
28. jan 2019

@vespertine ale ešte k mojej imunite... po odmietaní atb a liekov proti bolesti, ktoré som dostávala celý život, som sa rozhodla nechodiť k lekárke a mám vynikajúcu imunitu 7 ROKOV som nebola chorá. A čiastočne očko syn nebol chorý 4 roky. Potom ako som odmietla dávať mu atb a liečila ho výlučne bylinne a samozrejme po tom ako som odmietla ho zaočkovať poslednými vakcínami, ktoré by nás asi vrátili k imunologičke a k slávnym atb.

vespertine
28. jan 2019

@zuzanapjat Pozri, ja sa tu nejdem hádať. Každá sa niečoho bojíme, odkedy mame deti. Aj ja sa bojím x veci. Voči očkovaniu mam rešpekt, nie sú to lentilky. Ale sú veci, ktorých sa bojím ďaleko viac. Každá si môžeme vybrať svoju formu fóbie.

@angie_l Ešte mi v príspevku chyba informácia, či na ten kasel niečo dávate. Ditustat napríklad...? Alebo niečo prírodné? Sinupret, cajiky? Stodal? Hocičo? Ci v zime dodávate vitamín C, vitamín D, probiotika...? Alebo sa len čudujete kašlu?

pininka
28. jan 2019

@zuzanapjat ty mi nemáš čo dávať rady typu aby som sa modlila. Vies veľkú figu o tom, čo v Tom očkovaní je a trepeš tu somariny ktoré si si niekde prečítala. Ja som svoje deti ochránila najviac ako som mohla a rozhodne nechcem aby chytili choroby na ktore umierali miliony. Preto som ti písala aby si to nerozoberala. To že sa tu budeš rozohnovat neznamená že niekoho presvedčis. Plánujem dať deti zaočkovať aj proti hpv vírusom a to aj chlapcov. A čo ty robíš so svojimi deťmi mi je ukardnute.

zuzanapjat
28. jan 2019

@pininka proti HPV vírusu.... je mi tvojich deti ľuto. A to uprimne. Je to vakcina s najvacsim poctom nežiaducich učinkov. Možu ti ostat ochrnute na umelom dychani. Prosim ta... nastuduj si nieco o tom. Figu vies o tom ty. A to nechcem utocit. Rodicia mi umreli na rakovinu, aj stari rodicia, ja mam tiez svoje strachy, aj o seba, aj o deti. Rodicia boli ockovani vakcinou s obsahom SV40 opičieho virusu, ktory sposobuje rakovinu (mozgu napriklad) - tak dopadol moj otec. Ani vtedy nevedeli co je vo vakcinach. Stiahli, vymenili (samozrejme nase komunisticke krajiny stahovali aj 10 rokov potom, co zapad uz tym neockoval). Studia vyssie s obsahom vakcin nie je vymysel. Neplatili ju ludia, ktori zarabaju na chorych, ale ludia ktori chcu ochranit svoje deti. Mozno je to osud, ze ja ludi ktorí majú reálne poškodené deti, alebo svoje zdravie poznám dosť veľa.... a ty nikoho.

pininka
28. jan 2019

@zuzanapjat to či ja dám alebo nedám zaočkovať je moja vec. Ovplyvniť tým len svoje deti. Ale keď ty nedáš zaočkovať a tvoje deti niekoho nakazia, už to nieje len tvoja vec, ale vec aj ostatných. Ovplyvňuje tým tých čo sa nevedia brániť. Doteraz nebola uvedená žiadna relevantná štúdia o škodlivosti, nijak sa nepotvrdili to,o čom tu ty píšeš. Na rozdiel od teba čítam aj zahraničné prispevky. Už aj v takej zaostaléj krajine ako je Rwanda ženy pochopili čo je očkovanie a prežitie deti tam stúplo na 75%. To sú relevantné výskumy,ktoré sa dajú preukázať. A zbytočne mi píšeš tie svoje keci,ja tomu neveria ani nebude.

zuzanapjat
28. jan 2019

@pininka čo ty nevidiš ani tu v diskusiach, ako lekari zlahcuju neziaduce ucinky? ako tvrdia ze dietatu nic nie je, je to nahoda, nesuvisi to apd,.? ved to je bezna prax. podhlasenost neziaducich na svk je pod 1%. A ty si dala svojim detom po ockovani zistit hodnotu protilatok v krvi na tie choroby, proti ktorym si dala ockovat? Ci to len tak z cistej bezhranicnej dovery vo vakcinaciu si myslis, ze oni na to neochoreju a dokonca ani tu chorobu sirit nebudu? Zahranicny prispevok som ti skopirovala vyssie. Preco si nenajdes zahranicne prispevky o sudnych sporoch voci farma spolocnosti co sa tyka vakciny proti HPV? Ani dokument danskej televizie Ockovane dievcata si nevidela? Ako dopadli? Aspon knihu si zozen: Hovorme o ockovani a nebojme sa pytat. Ma dobre recenzie aj od neurologov apd. Moje deti maju tak trošku hygienu a stravu na inej urovni, ako deti v Rwande. V Indii napriklad obrovske mnozstvo deti umiera na tetanus. Pretoze v niektorych oblastiach je zvykom potierat pupočnik po porode hlinou, v ktorej su tetanove spory. Tak aj tam je tak troska riziko tetanusu na inej urovni, ako u našich deti. U nas jedine ked osadnicke dieťa s otvorenymi ranami v ustach a zapalenymi zubami dava do ust pomaly psie hovná. Paradox je, ze skor sa obavam ockovanych deti, ze nakazia tie moje... 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz