icon

Odplienkovanie 2,5-ročného syna

22. feb 2023

Dobrý den, začala som s odplienkovanim syna neviem presne aký je postup. Čo mam robiť keď pôjdeme napr do obchodu ? Ist bez plienky ? Nosiť serbel so sebou? Doma celkom funguje ale pytam sa každú chvíľu. U svokrovcov však vôbec nepovedal až keď sa dopisal..

viestta
22. feb 2023

Musi si uvedomovat, ze to bude, nie ze sa stalo. Ked uz tam sedi, tak pusti este nie je v tej spravnej faze. No a vonku nosit nahradne oblecenie alebo prisposobovat cas tomu, kolko vydrzi.

kukulienka999
22. feb 2023

Ja mu dávam plienku, nakoľko som tehotná a pár dni do termínu, domov ale chodi so suchou plienkou. V kufri nosím redukciu ale ešte slm ju nepoužila, nejaké zázrakom proste vydrží aj 4-5 hodin necikať, ale keď dojdeme domov utekám hneď na wc nech sa vycika

lienka.7
22. feb 2023

@autorka ja som s mojou začala v lete, kde nie je problém behať naľahko. U každého dieta je individuálne, ako dlho to trvá. U nás 3 tt to bolo. Zo začiatku sme chodili len blízko, par krát sa na ihrisku pocikala, neriešila som. Ked som však musela ist MHD niečo vybaviť, pripadne autom, dostala plienku (dočítala sa mi v sedačke aj). Potom už len sme v kociku nosili taky ten skladací nocnik. Vsetko potom prišlo postupne same, chce to čas. A hlavne neporovnavaj s inými. Kazde dieta je unikátne. Drzim palce 😁👌✊

manend
22. feb 2023

Ja som odplienkovala mojho syna tak, ze som ho prve tyzdne kazdych 30min davala cikat. A potom som tu dobu vzdy predlzovala…kazdu hodinu, kazdu hodinu a stvrt. Ked som sa uz raz rozhodla ho odplienkovat, tak som mu tu plienku nedavala ani vonku ani do obchodu. Ale nosila so sebou nahradne oblecenie.
Nam to odplienkovanie velmi neslo, a aj teraz sa stane nehoda.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
22. feb 2023

Začala som preto lebo kakat sa pýta už pól roka len na serblik ale s kakanim to nejde tak rýchle ako cikanie, ale áno pytam sa stále. Žiak má tlači cas musím sa nečakane vrátiť do práce a do skolky s plienkou nemozd