Odplienkovanie 2,5-ročného syna
Dobrý den, začala som s odplienkovanim syna neviem presne aký je postup. Čo mam robiť keď pôjdeme napr do obchodu ? Ist bez plienky ? Nosiť serbel so sebou? Doma celkom funguje ale pytam sa každú chvíľu. U svokrovcov však vôbec nepovedal až keď sa dopisal..
Ja mu dávam plienku, nakoľko som tehotná a pár dni do termínu, domov ale chodi so suchou plienkou. V kufri nosím redukciu ale ešte slm ju nepoužila, nejaké zázrakom proste vydrží aj 4-5 hodin necikať, ale keď dojdeme domov utekám hneď na wc nech sa vycika
@autorka ja som s mojou začala v lete, kde nie je problém behať naľahko. U každého dieta je individuálne, ako dlho to trvá. U nás 3 tt to bolo. Zo začiatku sme chodili len blízko, par krát sa na ihrisku pocikala, neriešila som. Ked som však musela ist MHD niečo vybaviť, pripadne autom, dostala plienku (dočítala sa mi v sedačke aj). Potom už len sme v kociku nosili taky ten skladací nocnik. Vsetko potom prišlo postupne same, chce to čas. A hlavne neporovnavaj s inými. Kazde dieta je unikátne. Drzim palce 😁👌✊
Ja som odplienkovala mojho syna tak, ze som ho prve tyzdne kazdych 30min davala cikat. A potom som tu dobu vzdy predlzovala…kazdu hodinu, kazdu hodinu a stvrt. Ked som sa uz raz rozhodla ho odplienkovat, tak som mu tu plienku nedavala ani vonku ani do obchodu. Ale nosila so sebou nahradne oblecenie.
Nam to odplienkovanie velmi neslo, a aj teraz sa stane nehoda.
Začala som preto lebo kakat sa pýta už pól roka len na serblik ale s kakanim to nejde tak rýchle ako cikanie, ale áno pytam sa stále. Žiak má tlači cas musím sa nečakane vrátiť do práce a do skolky s plienkou nemozd

Musi si uvedomovat, ze to bude, nie ze sa stalo. Ked uz tam sedi, tak pusti este nie je v tej spravnej faze. No a vonku nosit nahradne oblecenie alebo prisposobovat cas tomu, kolko vydrzi.