Odplienkovanie na denný spánok
Prosím poraďte, syn má 2.5 roka...odplienkovany cez deň je od minulého leta...teraz v januári sa nám už podarilo aj cez denny spánok dva týždne mal suchú plienku a potom z ničoho nič sa začal zas pocikavat..trvá to už vyše mesiaca..neviem či tu plienku vrátiť späť alebo nie..aj keď ide spinkať cez deň, ležím pri ňom a zrazu sa pocika a nič nepovie..som zúfalá z toho už
Das ho pred spankom vycikat - aj sa vycika a aj napriek tomu sa pocika pocas spanku?
@hviezda1603 čomu hovoríš odplienkovaný? pýta sa cikať poas dňa alebo ho ty dávaš cielene každú 1,5-2hodiny aby sa vycikal, lebo to je podstatný rozdiel...on sa môže vedieť vycikať, ale nemusí ešte cítiť potrebu cikať...
@hviezda1603 moj druhy mal taky tvrdy spanok, ze hoci bol na 2r cez den odplienkovany, denny spanok bol neisty a v 3r maval v skolke plienku, aby som nemusela tolko prat. V noci mal plienku tusim do 4r, lebo ked som ho nedala v noci vycurat ked som sla spat, tak rano bol mokry.
Prvy syn mal asi 2 nehody v spanku a v 2,5r plne odplienkovany...vela zavisi od dietata a vyspelosti nervovej sustavy...
@banalu áno ide sa vycikať vždy pred spánkom..dva týždne nemal plienku už a bolo dobré a zrazu z ničoho nič sa začal pocikavat a trvá to mesiac
@mogaa on sa pýta cikať ja ho nedávam cikať , len na spánok mával plienku a zrusila som ju teraz v januári bolo dobré dva týždne pekne vydržal a potom baac...začal sa pocikavat...cez deň sa sa pekne pyta
@euka210 tohto sa obávam tiež že má veľmi tvrdý spánok..ale neviem čo sa mohlo stať že dva týždne bolo okej a potom nastal zvrat..na noc plienku ešte neriešim nechcem ísť cestou ho v noci budiť a dávať cikať
@hviezda1603 skontrolovala by som moc, ci nema zapal, to zvykne byt jeden z prvych priznakov.
Kazdopadne je to uplne normalne. Stava sa to aj po nocnom odplienkovani. Ze dieta je nejaky cas odplienkovane a aj tak sa pocika, ale stale by som cekla ci jnak je vsetko ok.

@hviezda1603 mas vysoke naroky