icon

Opaľovací krém pre bábätko

vemi23
24. máj 2023

Ahojte aký opaľovací krém používate pre bábätká?
Rozmýšľam nad Bioderma Photoderm PEDIATRICS mineral SPF 50+ 50 g a MedPharma OPAĽOVACIE MLIEKO BABY SPF 50 pre deti.
Ale skor sa asi prikláňam k bioderme.
Ďakujem

liloastitch
24. máj 2023

Máme Biodermu.

beata_k
24. máj 2023

@vemi23 Bioderma, mineralny

pukina
24. máj 2023

mne pediatricka povedala ze nedavat ziadny, pretoze aj na tie najviac bio eko maju taketo babatka reakcie, chranit treba pred slnkom fyzicky, tricka s ochrannym faktorom a na hlavu klobuk, nevystavovat babo na slnko pocas jeho najsilnejsich hodin, mimo toho je v pohode ak ma hole rucky a nozky napr. z kocika, dolezite je aby sa neopalil trup a hlavka. tiez som proaktivne kupila biodermu ale teda budem sa riadit jej radami.

diavant
24. máj 2023

Do roka chranit fyzicky a od roka pomaly opalovaci krem, my sme mali wooden spoon

bluemoon24
24. máj 2023

@vemi23 ja jsem pro miminko pouzivala od LRP, ted (16m) biodermu. A samozrejme jsem se snazila chranit co nejvice fyzicky.

majlo1234
24. máj 2023

Minuly rok sme mali ten pre najmensie babatko od l roche posay a v pohode. Tento rok sme kupili detsku biodermu a syn sa vyhadzal. Asi treba vyskusat

vemi23
autor
24. máj 2023

@pukina tak samozrejme jej nedavam nic ma 2 mesiace a nepouzivame ani kozmetiku iba na zadocek a olejcek welledu po kupani ... Zatial ju aj ja bude lm chranit len fyzicky 🙂

89michaela89
24. máj 2023

@vemi23 Ako lekarka Ti doporucujem radsej Biodermu, pripadne aj znacka Heliocare ma vhodne produkty s mineralnym filtrom pre male babatka

nevenka
24. máj 2023

@diavant krem je dost tuhy, ale vyborne zlozenie. Chcem skusit mlieko.

vemi23
autor
24. máj 2023

@89michaela89 ta pozerala som ai zlozenie a viac sa mi paci ta bioderma pozriem sa na tu druhu dakujem 🙂