Opatrovateľské centrum pre deti - váš názor

empatka
25. apr 2015

Milé mamičky,

dali by ste svoje dieťatko do Opatrovateľského centra? Alebo máte voči tomu výhrady/predsudky a radšej by ste zvolili súkromnú škôlku? Centrum by bolo na peknom a hygienou uznanom mieste a s profesionálnym personálom (s pedagogickým vzdelaním a milým prístupom) a cenovo cca na úrovni súkromnej škôlky. Angličtina a krúžky sú samozrejmosťou.

Mojou víziou je, aby sme spĺňali štandardy škôlky (hlavne hygienické a bezpečnostné), ale chcela by som sa vyhnúť byrokracii, tak ma zaujíma Váš názor.... Či je pre Vás názov zariadenia dôležitý (teda opatrovateľské centrum alebo školka) alebo skôr pri výbere zavážia iné atribúty (personál, prostredie, krúžky). Ďakujem Vám! E.

bonaqa2013
25. apr 2015

@empatka Môj názor. Maminke ak nezoberú dieťa do MŠ a súrne bude potrebovať niekde dieťa zaradiť tak jej to bude jedno ako sa to bude volať.

pribinak
25. apr 2015

Eee, celkom nerozumiem, ze aky je rozdiel medzi súkromnou MS a opatrovateľským centrom? Preco sa to tvoje zariadenie nevolá škôlka? Lebo to co popisuješ, je škôlka ci jasle

miriam11
25. apr 2015

Z mojho pohľadu je to to isté, ucel maju oba zariadena rovnaky.

empatka
autor
26. apr 2015

Účel je samozrejme rovnaký. Akurát pre zriadenie súkromnej škôlky je potrebné absolvovať veľkú kopu byrokracie. Zriadenie Opatrovateľského centra pre deti je oveľa jednoduchšia cesta z pohľadu zákona. Práve preto ma zaujíma, či toto mamičky riešia alebo nie🙂

xzsuuuux
2. apr 2020

@empatka ahoj prosim ta podarilo sa ti centrum otvorit?