icon

Pasívny sed u bábätka

30. okt 2020

Ahojte, odkedy vam deti dokazali pasivne sediet? Syn ma sedem mesiacov a stale pada dopredu, doboku, neudrzi sa...

Strana
z2
babydesire
11. dec 2020

Motoriku som vzdy nechala na nich,len som im poskytla priestor..teda sami sa otacali,lozili,stali chodili,sedeli..syn ten bol popredu oproti "tabulkam" a dcera zasa podla tabuliek az mierne pozadu,,vsetko "poprve" u oboch mam nafotene a natocene 🤗😘
Nedavaj pasivne sediet, nechaj telicko dozriet,dovyvijat sa a zosilniet,,sama vidis ze este je slabe,,

babydesire
11. dec 2020

A never kazdej ktora opisuje ako to jej babo co uz vsetko vie,tiez som si myslela ze dnesne deti su rychlejsie vyvojovo, a som ostala prekvapena ked mi nasa pedi (aj mna mala od narodenia v starostlivosti) cela prekvapena povedala ze toto este nezazila (moj vtedy 6mesacny syncek jej skoro odstvornozkoval z vysetrovacej postele)..v 7mesiacoch stal a zacal chodit okolo nabytkov,v 8m. si sadol, 9m. urobil prvy samostatny krok ale hned nato dostal crevnu virozu,,a tak zacal chodit na konci 9mesiaca..dcerka vsetko o zhruba mesiac neskor akurat ze ona zacala najprv sediet az potom stat a chodit..prve kroky presne ked mala rok..syn sa naucil sediet zo stoja (stal a ked chcel ist dolu tak sa postupne dal do sedu) ..dcerka zo stvornozkovania presla na sikmy sed a potom priamy

sss2023
1. feb 2024

Ahoj. Dopadlo vsetko ok? Moj ma tiez 7m a neudrzi sa pasivne v sede. Nedavam ho sediet len sem tam skusim. Dakujem

Strana
z2