icon

Pediatrička sa spýtala, či už dieťa stabilne sedí

15. okt 2023

ahojte.na 8mesacnej kontrole sa pediatricka opytala,ci moje babo uz sedi stabilne.vravim este si sama nesadne,tak neviem.ze ale ked ju posadim ci sedi.tak ju posadila a ona sedela pekne.moja otazka:preco sa pyta pediater,ci dieta stabilne sedi ked ho posadis,ked odporucanie znie,ze nemas dieta pasivne posadzovat,kym si same nesadne?zazili ste to aj vy?dalsi skvost:drzi flasu oboma rukami?vravim kojim,tak som flasu este neskusala.kukali...dalsi:ked jej das chrumku tak to okusuje?(nedavam,ved nech riadne papa prikrmy,ktore robim)prosim hlavne k sedeniu mi napiste postoj vasej pediatricky.dakujem krasne

Strana
z2
autor
15. okt 2023

@anavixy nechcela som ohovarat ci sudit pediatricku.ibaze som sa zamyslela,ze nie je v tomto jednota.jasne to posadenie mi nevadilo,mozno som to cele blbo napisala.nevravim,ze nemala co hryzt,skusala som,no nechce hryzt a nekrmi sa sama.vsetko len rozmackat a tak.papa ked ju krmim.len mi to pride zvlastne.napr vravim ze sa plazi,nestvornozkuje.ona ze nie kazde dieta stvornozkuje,niektore hned chodia.proste kriteria ma ine,odporucania ine.

anavixy
15. okt 2023

Chapem ta, ja som to ani nepochopla tak, ze ti to vadi, len tak vseobecne, ze fakt niektore veci proste odkyvat, neriesit.. ale teda pokial mas pediatra brat ako osobu, na ktoru sa mas obratit v kazdom pripade a ktory ti ma dobre poradit ako laikovi, tak to nie je idealne 🤔 napriklad to ze nie kazde dieta stvornozkuje je sice pravda, ale tiez to nie je zdrave, stvronozkovanie je dolezita sucast vyvoja… takze nechcem ani ja ohovarat tvoju pediatrickou, ale podla mna, z toho co pises, nema dobre (aktualne) znalosti a nazory, no mozno je zasa dobra pri chorobach (pokial nepredpisuje pausalne fenistil a pamycon 😃)

Strana
z2