icon

Plač po kúpaní

8. aug 2025

Ahojte maly ma čoskoro 10 mesiacov ide tu o to ze posledne večere strašne začne plakať po kúpaní až o život idú mu zúbky okupem ho veľký plač môže to byť zubkami?? Dala som mu nurofen hádam som spevaila dobre :(

t1nusa
8. aug 2025

@anonym_autor ak mu idú zubky a vidíš, že mu nie je dobre, s najväčšou pravdepodobnosťou ho to bolí a teda je na mieste dať mu minimálne nejaký gel na ďasná pripadne nurofen od bolesti

autor
8. aug 2025
@t1nusa

@anonym_autor ak mu idú zubky a vidíš, že mu nie je dobre, s najväčšou pravdepodobnosťou ho to bolí a teda je na mieste dať mu minimálne nejaký gel na ďasná pripadne nurofen od bolesti

@t1nusa gély nezaberajú siahla som už po nurofene

t1nusa
8. aug 2025
@anonym_autor

@t1nusa gély nezaberajú siahla som už po nurofene

@anonym_autor aké si skusala? radila si sa o tom s pediatričkou?

autor
8. aug 2025
@t1nusa

@anonym_autor aké si skusala? radila si sa o tom s pediatričkou?

@t1nusa dentinox sme mali ten bol. Slabý teraz máme kamistad to pomáha cez deň ale večer aby sa mi dobre vyspinkal a večer ho to boli najviac cítim to a zato sa mi tak často budi takže podľa mňa som dibre spravila že som mu dala teraz nurofen pravdaže že nie každý deň mu budem. Dávať áno naša pediatricka vie o tom aj som jej to vravela ze ci môžem dat nurofen ona ze kľudne je to aj na bolest

nikpa
8. aug 2025

@anonym_autor čiže po kúpaní večer začne plakať a dovtedy celý deň robí čo? Podľa teba ho začnú bolieť zuby len po kúpaní? Pokiaľ nie som si istá, že ho niečo boli, necpem dieťa liekmi len preto, že plače, duplom nie 10 mesačné. Keby ho boleli zuby, je mrzutý a uplakany celý deň, nie vždy len po kúpaní.

autor
9. aug 2025
@nikpa

@anonym_autor čiže po kúpaní večer začne plakať a dovtedy celý deň robí čo? Podľa teba ho začnú bolieť zuby len po kúpaní? Pokiaľ nie som si istá, že ho niečo boli, necpem dieťa liekmi len preto, že plače, duplom nie 10 mesačné. Keby ho boleli zuby, je mrzutý a uplakany celý deň, nie vždy len po kúpaní.

@nikpa práveže aj cez deň je taky ale cez deň mu to iba natieram

autor
9. aug 2025
@nikpa

@nikpa cez deň je Mrzutý ale večer ho to chytí riadne