Plač pred každým spánkom

lujzast
8. mar 2023

Ahojte prosím o radu syn má 3 mesiace a pred každým spánkom skoro vždy plače a to ho musím uspávať na rukách inak nezaspí , niekedy v pohode zaspával keď ležal iba som ho hladkala po tváričke a zaspal a zjedného dňa na druhý sek a zaspí iba na rukách s to sa musím sním prechádzať. Bruško to myslím nebuďe lebo keď mal koliky tak to bolo úplne iné , myslela som či neni už preunavený tak tom ho skúsila uspávať skôr nepomohlo skúsila som ho uspať aj neskôr aj tak nepomohlo proste stále plače pred spaním jedine kde spí je v kočíku to bez problémov a v noci tak isto úplne v pohode zaspí. Nemáte prosím niekto skúsenosť čo to môže byť? Je to iba vývin nervovej sústavy ?

evica17
8. mar 2023

@lujzast tak ho cez deň uspavaj v kočíku, máš vystarane. Ja som môjho mladšieho uspavala v kočíku,dokonca aj na nočný spánok, a dakedy aj v noci. Bála som sa že si zvykne,ale v pohode, prešlo ho to obdobie a zaspal najprv na noc v postieľke a neskôr už aj cez deň. Dáš si kočík do chodby a tam nech spinká.

mikadooo
8. mar 2023

@lujzast ja som uspávala v kočíku a potom do postieľky, keď už poriadne vytuhol. Cez deň teda vôbec, to som šla von a potom som ho previezla cez byt (kolesá v návlekoch na topánky, také modré, čo bývajú v nemocnici) no a nechala som ho spať v kočíku na balkóne + vysielačka do kočíka. No a večer kočík v byte v hale a 1000x hore dolu iba tak na mieste, trošku som s ním hrkala, akože simulácia nerovného povrchu 😄, až kým nezaspal. Ale bola to len nejaká fáza, po pár mesiacoch sa to nejak spravilo samo.

evica17
8. mar 2023

@mikadooo tie návleky ma nenapadli. Ja som si buď zaspinila chodbu alebo čistila kolesá jak blbá ,

mikadooo
8. mar 2023

@evica17 vieš čo, ani mňa by nie, poradila mi to kamoška, keď som sa sťažovala presne na to, čo ty opisuješ 😄.

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sakaca
14. mar 2023

@lujzast skus uspavanie v nosiči ja som mala Rischino Flexible alebo skus uspavat skôr ako už vidíš únavu.

miriter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz