Plačlivé bábätko bez zjavnej príčiny

14. jan 2022

Zienky,tie,co ste mali prve mesiace uplakane babatka bez zjavnej priciny (nakrmene,prebalene,polaskane),mali ste poporodnu depresiu?Ja sa citim ok (unavene,ale normalne sa staram a fungujem) a nestastne/zufalo sa citim iba z toho casteho placu/mrncania.Maly ma 6 mesiacov a vzdy,ked ho zlozim z ruk mrnka,akoby sa nudil(?).V nosici byt nechce.Myslela som si,ze mam iba narocne babatko.No ked vsade pocuvam stastna mama=stastne dieta,tak uz neviem.Mozem mat lahsiu poporodnu depresiu,a preto moje babo tolko place?Vraj su take deticky uplakanejsie.Mate s tym skusenosti?

martina1201
14. jan 2022

Moja malá bola placliva do 6 mesiacov ale popôrodnú depresiu som nemala. Skôr si myslím, že je rozmaznana a že vie, že keď bude mrnkat tak ju vezmeš na ruky a bude viac vidieť.

martyzpp
14. jan 2022

Mozno chce viac vidiet alebo sa uz pohybovat ale este to nejde. Moj prvy syn bol taky umrncany ale ked zacal stvrnozkovat, prestal. Prislo mi to akoby sa hneval, ze nemoze ist kam chce.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
14. jan 2022

Daj ho na deku daj mu hračky asi sa nudí nech si cvičí🙂nepestuj ho nech sa prebavi aj sám

ivangeline
14. jan 2022

Haha...tak ja zase. Kolko to dieta spi? Nie je unavene? Unavene deti su radi na rukach... Upokojuje ich to.. A tiez tie s refluxom a bolestami bruska.. a zubky ked idu.. Mrcka aj ked sa mu prihovaras a si v rovnakej miestnosti? A ma nejake podnety?

es2021
14. jan 2022

Nas je v rovnakom veku a tiez ma take obdobie. Myslim ze ta zvedavost a bezmocnost ze sa nevedia este presuvat moze byt dovod. Nas sa ukludni na nejaku dobu ked ho dam pod kolotoc a tam sa snazi aspon chytat tie tociace hracky. 🙂