icon

Plačlivý a nervózny 6 mesačný syn

5. mar 2022

Ahojte,prosim poradte mi uz neviem ako dalej..
moj syn ma 6 mesiacov,a od narodenie je stale placlivy,fakt ja si uz nepamatam kedy mal naposledy dobru naladu..trva to iba jeden den a potom tyzden vkuse reve s jeduje sa…je velmi velmi narocny… mali ste aj vy niektore take babatko?Nemali by sme ist na nejake vysetrenie kvoli tomu?Pediatricka sere na nas,jej je vsetko v poriadku😡

ivangeline
5. mar 2022

Ano. Vyrastla.

matkahelka
5. mar 2022

synovec bol taky a ano, pediatricka ma pravdu, je to v poriadku. kazde dieta je ine a su aj taketo narocne deticky. svagrina obehala s malym polovicu slovenska, dokonca vo viedni s nim boli, vydupala si MRI mozgu, neurologovia, terapeuti a vsade sa dozvedela, ze treba len pockat, kym z toho vyrastie. a ano vyrastol z toho.

emamonika
5. mar 2022

Ahoj aj moja bola taká ja som si ju ako bábätko ani nezžila veľa plakala nervačila sa za všetko, trvalo to do cca 6mesiacov a teraz jej ide 10ty a je oveľa pokojnejšia a kludnejsia neplače toľko, tiež som si myslela že s ňou niečo je. Ale je zdravá a verim že aj u vás sa to zmení a budeš si bábätko môcť užiť 🙂

andreadobrocka
Odpoveď bola odstránená
nina296
6. mar 2022

Ahoj, naša bude mat 5 mesiacov a je veľká nervacka, vsetko ju doslova vytočí. Obehala som s ňou vyšetrenia, dokonca za lekárom sme isli na druhu stranu republiky, menila som mlieka, zo stresu a stale z jej placu som materské mlieko stratila. A ano aj nám povedali,že treba len počkať, že nic jej nie je. A ako rastie tak to vidim,že to sú len nervy🙂 reve, či ju obliekam, dávam do kočíka, jednoducho nic sa jej nepáči…

nina296
6. mar 2022

@emamonika presne, naša bude mat 5 mesiacov a práve som nad tým rozmýšľala,že vôbec som si ju neuzila ako bábätko, na čo som sa pred pôrodom tak tesila. Vkuse plakala, nervacila sa a ani pomaly neviem ako vyzerala a ja ako som to vydržala🙂

autor
6. mar 2022

baby aj vase deti neustale hybali rukami nohami?robi take divne pohyby s rukami a zacne plakat😭

emamonika
6. mar 2022

Áno… ja som bola s tým pri neurologovi .. myslela som že má Hypertonus ale bola proste taká nervózna… ak sa ti niečo nezdá na tvojom bábätku pýtaj sa povedz že máš obavy možno to nič nieje.. možno ti poradia niečo a dozvieš sa .. každopádne prajem veľa síl a zdravia

jane1987
6. mar 2022

Ono to moze a nemusi byt v poriadku. Moj syn bol taky ako opisujes.....nesedelo mu UM najskor a neskor zistili mu tichy reflux....ale az v 8 mesiaci, pretoze to nikto neriesil. Uz vyzera, ze z toho ,,vyrastol" ale obcas sa mu vrati, led idu zuby. Resp aj zuby sa niekedy tlacia dost dlho, malemu odi teraz 4 horne predne naraz, takze je to riadmy zahul pre neho i pre nas a trva to uz vyse mesiaca. Je z toho strasne jedovity a placlivy.

autor
6. mar 2022

@emamonika presne na toto som myslela aj ja ci nemoze mat Hypertonus,kedze vsetky symptomi sedia boze😩 no nic zajtra skocim pre vymenny listok pre istotu..
@jane1987 ono ma asi aj reflux,zajtra ideme na gastro dufam ze nieco zistia.cize moze to byt iba z refluxu ano?nemusi to byt hned neurologicka porucha?

jane1987
6. mar 2022

Preco by to mala byt neurologicka porucha? Podla mna bud ho trapi reflux alebo je jednoducho narocnejsi. Plne ta chapem, ja mam jedosa doma. Ale ako som pisala, predtym a ani teraz za to nemoze. Totiz momentalne mu idu zuby. Inac po tom, ako sme zmenili mliecko a mal antirefluxny rezim (vela som ho nosila, to tiez dost pomahalo) to bol zlaty smejo. A boli sme aj u neorologicky, lebo mi robil vselijake cudne pohyby a a j tam vsetko ok

autor
6. mar 2022

@jane1987 boze dakujem,fakt uprimne dakujem uplne som sa ukludnila🙏 totiz on od narodenia je taky placlivy a narocny a uz to trva skoro 7 mesiacov a ja som uz v koncoch…nie kvoli tomu ze to nevladzem,ale kvoli tomu ze mu neviem pomoct…
a pili ste antirefluxove mlieko?a ake?Nutrilon?

jane1987
6. mar 2022

A ver mi, ze niektore mamicky maju este narocnejsie deti 🙂 kedze nutrilon mal vypadok, tak som hned sla.do sunar ar comfort a bolo fajn. Aj kakanie sa mu upravilo a stal sa z neho iny chlapcek. 🙂 A ako ste na tom so zubkami?

autor
7. mar 2022

@jane1987 jooj dufam ze aj nas trapi iba reflux🥺 zuby este nema ziadne,ale slinta uz od 2.mesiaca,uz sme si mysleli ze v 3.mes bude mat zuby ale este stale nic🤷🏼‍♀️

jane1987
7. mar 2022

Pozri mu dasienka. Ono to uz je vek, kde by tie prve uz mohli robit neplechu 🙂 tiez dufam, ze to nebude nic vazne, daj vediet kazdopadne 😊