icon

Polohovanie na polosed

hana2307
2. jan 2017

Omluvam sa ak pisem nieco co tu uz niekto pisal.
Moj syn bude mat 4mesiace dna 14.01.2017 a mame doma taketo sedacie vrece/sedaci vak a vypln je z polystyrenovych makkych guliek a nam sa na nom relaxuje velmi pohodlne a dnes ma napadlo ze ci by som na to vrece/vak mohla davat aj nasho drobca bud lezat alebo by som ten vak nacuchrala a maleho by som do toho napolohovala do polosedu na par minut a potom by sme videli ci sa mu to bude pacit.mame hraciu deku tam lezi abo na brusko davame a mame hojdacie lezadlo a tam je v polosede.ma niekto skusenosti stym vakom ?a take male dieta donho do polosedu?
Cca takyto mame ako na fotke.
Vdaka

Polohovanie na polosedPolohovanie na polosed
hana2307
autor
2. jan 2017

Dala by som ho do polosedu cca tak ako je ta pani na zltom vreci ale viac polosed

gita17
2. jan 2017

to je sed. Urcite vies ako je to s detmi a predcasnim sedom

moni244
2. jan 2017

Nedavala by som, nevidim dovod davat tam male babo

erickatt
2. jan 2017

Ak tak, ale buď stalo pri ňom. Je to dosť nestabilné

hana2307
autor
2. jan 2017

Ved jasne ze pri nom 😊

breznica
2. jan 2017

načo?

jaja102
2. jan 2017

Nie.

ixayxa
2. jan 2017

Nie

luliu
2. jan 2017

Nie, dieta sa nema posadzovat, davat sediet, ak to nedokaze samo - dostať sa do tej.polohy 😉

lavinis
2. jan 2017

nie, jednak je este strasne maly ho davat do polosedu a jednak ako pisu baby, neodporuca sa deti vobec davat posadzovat

kristinka86
2. jan 2017

Dieťa sa má dávať do sedu až keď to samo zvláda. Isto ani neobkladať, aby stabilne sedelo, kým to samo nezvláda. Je to záťaž na kĺby a isto je ešte maličký na čosi také - môj názor.

elizita
2. jan 2017

A naco? Dovod? Ved ho tam daj len lahnut, aj to sa mu mozno bude pacit, taka zmena. Ano, ta pani tam sedi, to nie je polosed.