icon

Poplatok za opatrovanie detí

alexandra0620
18. okt 2012

Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂

kiaraalexandra
30. máj 2013

@zebra41 ahoj prosim ta aj ja som NR. Kde chodi tvoje dietatko do jasliciek? Mame yatial kamaratku opatrovatelku ale asi len docasne. Mozes dat nejake odporucania? Vdaka

kiaraalexandra
30. máj 2013

@zebra41 ahoj prosim ta aj ja som NR. Kde chodi tvoje dietatko do jasliciek? Mame zatial kamaratku opatrovatelku ale asi len docasne. Mozes dat nejake odporucania? Vdaka

wena
30. máj 2013

Mne sa to nezdá veľa, za kvalitné opatrovanie svojho dieťatka by som bola ochotná dať aj oveľa viac, ak by sa mi páčil prístup učiteliek, priestory a bola by tam zdravá strava.

zebra41
30. máj 2013

@kiaraalexandra ahoj, chodi do jasiel Babmi http://www.jasle-bambi.sk/ my sme spokojni a Jakubko tiez 🙂

janeyjust
Odpoveď bola odstránená
domina22
4. sep 2013

Mám maminu, ktorá je doma s našou 2-ročnou dcérkou a rada by pomohla niektorej mamičke s opaterou dieťatka. Sme zo Senca. Ak máte záujem tak mi kľudne napíšte.

zuzulik280
9. sep 2013

Som zdravotná sestra s praxou, VŠ, som na rodičovskej dovolenke s chlapčekom 1,5 ročným, opatrím Vaše dieťa u mňa doma , aj v noci. Okres ZM, Nr.

laurinkat
Odpoveď bola odstránená
adamkatka
14. sep 2013

adamkatka Dobrý deň! Opatrím vaše dieťa v akúkoľvek hodinu. Som z Humenného,mám jedno dieťa,už v stredoškolskom . Ak potrebujete pomôcť ozvite sa na mail.katarina.palickova@gmail.com,alebo t.č.0905 105 575.
Ďakujem.

luciaalex
25. sep 2013

ahojte dievcata z nitry, neviete mi poradit aka je cena za opatrovaie deti v nr. ide "len" o strazenie dietata, priviest ho domov zo skolky (skolka je nedaleko od domu), dat mu pripravene jedlo a zabavit ho na hodinku a pol, dve. ziadne pomocne prace v domacnosti. na nete som v inzeratoch zien hladajucich takuto pracu nasla velmi siroky interval, aka je priblizna cena?

mishu
Odpoveď bola odstránená
miastea
Odpoveď bola odstránená
tanickapr
18. nov 2013

milí rodicia!moje meno je tana🙂Ponukam nie len opatrovatelske sluzby pre vase dietatko/í ale i vychovu, vzdelanie pocas dna- vzhladom na vek, tvorivi a kreativny den s vasim drobcom. Posobila som ako ucitelka mš,kde boli deticky od18mes.-5rokov.taktiez mam skusenosti s opatovanim.mam vystudovanu strednu pedagogicku skolu a momentalne studujem na vs pedagogiku. deti su pre mna cely svet🙂(MOJA PRACOVNA DOBA JE NEOBMADZENA, I POCAS NOCI🙂
TESIM SA NA VAS!!!

27monika27
25. nov 2013

Opatrim dieta pripadne deti velmi rada v Komarne a v Marcelovej.nemusite nikam chodit.Ja pridem k Vam a zostanem pokial treba.som spolahliva a zodpovedna.mam viacrocne skusenosti s opatrovanim.viem prist kazdy den alebo len obcas ked potrebujete postrazit.kludne napiste

tanickapr
26. nov 2013

Milí rodicia!moje meno je tana🙂Ponukam nie len opatrovatelske sluzby pre vase dietatko/í ale i vychovu, vzdelanie pocas dna- vzhladom na vek, tvorivy a kreativny den s vasim drobcom. Posobila som ako ucitelka mš, kde boli deticky od18mes. -5rokov. taktiez mam skusenosti s opatovanim. mam vystudovanu strednu pedagogicku skolu a momentalne studujem na vs pedagogiku. deti su pre mna cely svet. Moja pracovna doba je neobmadzena, i pocas noci. Tesim sa na vas. Len bratislava.

arabellka
1. jan 2014

Rada sa postarám o dieťa v akomkoľvek veku,celodenne ale aj hodinovo,pocas noci alebo vikendu. Ponukam opatrovanie aj u mna, v novom, mensom rodinnom dome so zahradou. Mam vlastne auto, dieta viem doviezt, vyzdvihnut, zalezi od dohody. Oblast Kosice mesto aj okolie.
0949177110
Slavka

da_n_ka
2. jan 2014

Hladam pani/ slecnu/ maminu na obcasne strazenie 22 mesacneho syna. Nižna nad Oravou

moysha
21. jan 2014

Mili rodicia🙂 som slusna a spolahliva mamicka 2 deti,velmi rada opatrim autisticke dietatko a zaroven pomozem celej rodinke zo svojimi skusenostami, ktore som nadobudla ako osobna terapeutka takychto deticiek🙂 Viac info na : letna68@gmail.com

kikuska9935
22. jan 2014

Ja opatrujem 17 mesacne dievcatko od pondelka do piatka od 07.00 do 16.30 , tak ze u nich doma, cize cesta tam aj spet je 40. Km pre mna a stravu mam svoju z domu za 400eur mesacne...... a malu si sem tam nosim domocv ale to su uz moje vydavky navyse.....

mako5
24. jan 2014

@zebra41 Konecne niekto napisal nieco rozumne zmysluplne ! Neviem preco si tu nejake naivne opatrovatelky myslia , ze ked maju vysoku skolu individuálny pristup atd. ze oni su to prave ? bla bla bla chytak na rodicov ..Nabuduce rodicom ponuknu , ze im polrocne deti naucia citat a pisat 🙂... Male dieta potrebuje osobu , ktora mu da co potrebuje tj. napapat , pohrat ist vonku na prechadzku atd. ..Toto dokaze kazda zena , ktora uz vychovala s laskou vlastne deti , takze je samozrejme ,ze ma aj skusenosti a k tomu nepotrebuje ani vysoku skolu ! Ja by som do ruk svoje dieta nedala slecne ,zene ktora este deti nemala ..A co je najviac dolezite u opatrovatelky , aby mala vztah k detom ..Dnes ma uz kazde .... diplom hlavne ked studuje dialkovo soc. pracu titulomania ... Malemu decku je to jedno ci ma diplom ,alebo nema dolezity je vztah k detom a nie lahka cesta k brigáde ..

ivanka.7
25. jan 2014

@mako5 myslim ze je dost slecien/zien, ktore sice nemaju deti, ale vedia postrazit a postarat sa (ja som to vedela, aj ked som to nerobievala ako brigadu, ale parkrat som deti strazila a cuduj sa svete, vsetky to prezili bez ujmy na zdravi), moja sestra je tiez skvela v strazeni a zabavani deti (aj ta 23-rocna, aj ta 14-rocna, s ktorou by som teda Elianku este nenechala asi samu, ale rada si zdriemnem na gauci vo vedlajsej izbe, kym sa ona s nou hra 😀).
Ale samozrejme respektujem to, ze su zeny, ktore by dieta s niekym bezdetnym nenechali, je to ich plne pravo, len si myslim, ze je to predsudok 🙂

mako5
26. jan 2014

@ivanka.7 nie je to ziadny predsudok , ale dieta neni psik na strazenie .... ja svoje dieta beriem ako najvacsi dar v mojom zivote , takze ho hoc komu urcite nezverim co nema vlastnu skusenost , ale nemyslim taku , ze sem tam surodenca prebalim, vezem vonku dam jej jest to je asi tak vsetko ...

ivanka.7
26. jan 2014

@mako5 iste ze nie hocikomu, ale rozlisovat vhodnych a nevhodnych ludi len podla toho ze maju/nemaju deti mi jednoducho pride kratkozrake 🙂

mako5
27. jan 2014

nazor niekoho ci mu to pride ako predsudok , alebo kratkozrake ma absolutne nezaujima ...je to pohlad konkretnej osoby ....

kikuska9935
29. jan 2014

@mako5 Prepac, ale ja dieta este nemam a predsa opatrujem dietatko a rodicia su nadmeru spokojní! netreba mat dieta na to, aby sa zena vedela postarat o dieta.... a dam jej vsetko... rano ked sa zobudi vidi mna...napapa sa, hrame sa ideme von....spinkame... a kd spinka este rodicom aj poupratujem aj vyzehlim atd.... !!!!

katy31
6. feb 2014

Ahojte...ja hladam opatrovatelku k 2 rocnemu chlapcekovi... momentalne na par hodin doobedu...nepravidelne a pocas vikendu obcas na vecer..ked maly spi....neskor aj celodenne strazenie... Som z Ke....dik..

janulikovo
26. feb 2014

Dobrý deň, maminky , ponúkam vám opatrovanie vášho dietatka u vás doma, som matka piatich deti, mám 43 rokov,momentálne som matka v domácnosti. Bližšie info grisova@gmail.com alebo na tel 0940865110

janulikovo
26. feb 2014

@janulikovo kosice

lejka808
27. feb 2014

@katy31 napiste mi na email lejuska24@gmail.com ak mate zaujem o strazenie

sense
27. feb 2014

@mako5 aj zena kt. uz ma deti nie je zarukou ze sa dokaze s rovnakou laskou postarat o cudzie, tot zas moja vlastna skusenost, teraz mam 19rocne dievca ako aupair, nema ani vysoku skolu a to ako sa sprava k dcere je uzasne a mala skusenosti "len" ked pomahala sa starat jej sestre o dieta....