Poplatok za opatrovanie detí
Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂
opatrim dieta cez den prilezitostne po chorobe ked este dieta nemoze do skolky aj dlhodobo vecer ci cez prazdniny ci pocas sluzobnej cesty mam 2 rocneho chlapca a 2,5 rocne dievcatko opatrujem podla zaujmu pri Bratislave smer Senec aj Pezinok čierna voda rodinny dom so zahradou max 5 deti vela aktivit
Dobrý deň. Potrebovala by som výpomoc k moje 4 ročnej dcére hlavne počas jej choroby.Malá navštevuje škôlku a býva ako astmatička veľmi často chorá ale nemáva astmatické záchvaty ani nič podobné.Kedže ja som práve nastúpila po 4 rokoch do práce potrebovala by som vykryť hlavne toto obdobie. Bývame v Suchej nad Parnou je to okres Trnava.Ďakujem
Dobrý deň drahé mamičky , ste vyčerpané , nestíhate s detičkami? Nestíhate ich odprevadiť na tanečnú, výtvarnu a podobne? Som tu pre Vás. Rada vám pomožem . Som Klaudia, mám 23 rokov a už viac ako 4 ročnú prax so strážením a opatroaním detí nielen na Slovensku. V prípade záujmu ma kontaktujte na : klaudia.kaminska22@gmail.com Som k dispozícii v rámci BRATISLAVY (okolie Kitsee, Pandorf, Pama, Bruck an der Leitha)
Dd prajem hladam sikovnu,trpezlivu zienku na opastrovanie k 2,5 rocnej slecne.Denne cca 5-7 hodin.Nenajde sa tu nejaka?bratislava 4.
Dobry den, pomozem s opatrovanim popri mojej 9 mes dcerke. Senec.
@katka2402 Ahoj,uz si nasla? Ja mam skvelu overenu pani,mala strazit mojho rocneho syna,ale padlo to
Ak chces,posuniem ti na nu kontakt 🙂
@girlie_konik Zatial hladame, ak mozes, posli kontakt. Dakujem. 🙂
@katka2402 - ok, posielam do IP 🙂
Ponukám prácu pre mamičku na RD v Partizánskom. Opatrovanie môjho dieťaťa od pon-pia.,Pre bližšie info píšte len do správy,
Chcela by som sa opytat ake su vase poziadavky na opatrovatelku dietata-ake cinnosti by mala vykonavat aby ste ako matky boli spokojne, taktiez sa chcem opytat ake su poziadavky zo strany opatrovateliek na mamicky akceptujete napr. poziadavku zo strany mamky navstevovat s detmi kruzky, plavarne, opatrovat dieta s horuckou ci crevnou virózou po uraze a pod. alebo to povazujete za nadstandardne sluzby za ktore si pytate priplatok?
OPATROVANIE BRATISLAVA: Ponúkam spoľahlivé opatrovanie detičiek. Som časovo veľmi flexibilná. S opatrovaním detičiek mám už bohaté skúsenosti, venujem sa mu už 3 roky pravidelne popri štúdiu na vysokej škole. Najmladšie dieťatko,chlapček, ktorého som opatrovala mal len 4 mesiace. Strážila som už aj viac detí naraz,takže ak máte aj viac detičiek nerobí mi to žiadny problém. Opatrovala som a starala sa o detičky,ktoré mali 2 roky,3 roky a 7 rokov. Starala som sa aj o súrodencov chlapčeka a dievčatko a dve dievčatká. Pravidelne som aj vyzdvihovala dievčatko zo škôlky keď mamina bola v práci a zostala som s ňou doma, kým sa mamina nevrátila. Pravidelne som aj doučovala a strážila celý deň chlapčeka, ktorý mal individuálny štúdijný plán,učili sme sa spolu a poobede hrali na ihrisku. Domáce zvieratká mi neprekážajú ak sú v rodinke. Ak hľadáte niekoho zodpovedného pre svoje detičky ozvite sa mi do správy.
Dobry den, ponukam strazenie deticiek v rodinnom dome so zahradkou (trampolina, smyklavka) v Moste pri Bratislave. Doma mame 4 rocneho chlapceka a 2.5 rocne dievcatko. Samozrejmostou je zdrava strava, pobyt vonku na cerstvom vzduchu, mnozstvo aktivit poprepletanych napriklad aj montessori pristupom.
Ja ponúkam opatrenie detičiek v Žiline. Som 23-ročná študentka VŠ. Mám bohaté skúsenosti s detičkami od narodenia až po vyšší vek. Mám deti veľmi rada, rada sa s nimi zabávam. Deti môžem opatriť sama, alebo ako výpomoc pri viacerých detičkách. Najlepšie u Vás doma, prípadne aj u mňa. Môžem pomôcť pri doučovaní predmetov z 1.stupňa ZŠ, upratovanie alebo varenie nie je problém. Som spoľahlivá, deti si ma veľmi rýchlo obľúbia. Nakoľko ale chodím aj do školy aj do práce, bude potrebné sa bližšie dohodnúť na čase. Budem rada ak mi napíšete a dohodneme sa.. 🙂
BRATISLAVA 4 - Milé maminky, ponúkam spoľahlivé a láskavé opatrovanie drobčekov v minikolektíve,mám 36r. a niekoľkoročné skúsensti s opatrovaním detičiek od narodenia do školského veku. Ponúkam rodinnú atmosféru, kreatívne vyplnený čas, dobrú domácu stravu (vrátane pitného režimu, ovocia, zeleniny, čerstvých štiav...), pohyb na čerstvom vzduchu. V prípade potreby a dohody - možnosť dieťatko doviezť a odviezť späť domov. Určite sa dohodneme 🙂
CELODENNE OPATROVANIE DIEťAťA
Opatrím dieťa v BA a v okolí (Rovinka, Dun.Lužná, Most pri Bratislave, Alžbetin dvor, Miloslavov, Kvetoslavov, Malinovo,Tomášov atď.) Najlepšie dlhodobo. Skúsenosti s deťmi mám, robila som v škôlke a mám skúsenosti aj s opatrovaním detí v ich domácnosti. V prípade záujmu ma kontaktujte na 0948427110 alebo na nannytocare@gmail.com .Dakujem.
Ahojte maminky, ja platím za opatrovanie našej malinkej 290€ za celý mesiac aj so stravou. Opatrujem ju veľmi milá a láskavá pani opatrovateľka, v krásnom RD s dvorom, krásne prostredie aj prístup...My sme veľmi spokojní. Hlavne že je malinká v pohode, teší sa a je v bezpečí...Bratislava 🙂
Rada by som mamičkám ponúkla stráženie a tvorivé a rôznorodé aktivity, prostredníctvom ktorých by sa naučili ich deti niečo nové, nadobudli nové poznatky. Pracujem ako učiteľka v materskej škole, vyštudovala som VŠ UK odbor učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo, ovládam anglický jazyk .
Most pri Bratislave - Mile maminky, ponukam opatrovanie vaseho dietatka u nas doma. Rodinny dom so zahradkou (trampolina, smyklavka, pieskovisko, vnutorna herna). Mame 4 rocneho chlapceka a 2,5 rocnu dcerku. Samozrejmostou je laskavy pristup, zdrava, pestra strava, vela pobytu na cerstvom vzduchu, mnozstvo aktivit zameranych na rozvoj hrubej aj jemnej motoriky, kreativity, rozvijanie dietatka aj v style montessori principov. Mamviacrocne skusenosti so strazenim a opatrovanim deti. V pripade zaujmu ma, prosim, kontaktujte cez spravu pre viacej info.
@tanickapr dobrý deň som z Nitry potrebujem opatrovatelku pre detičky jedna má 3roky a druhá má 10rokou. Zavolaj te mi 0903285650
Dobrý deň bývam vo Veľkom Zaluzi okolie Nitra. Potrebujem opatrovatelku na letné prázdniny na plní úväzok. Mám dve detičky jedna má 3roky a druhá 10rokou. U nás doma máme rodiny dom. Prosím vás ozvyte sa mi. 0903285650
Dobrý deň hľadám opatrovatelku pre svoje detičky
U nás doma máme rodiny dom.súrne niekoho potrebujem na každý deň.bývame vo Veľkom Zaluzi. Okolie Nitri.
Postrážim jedno diťatko u mňa doma v rodinnom dome DNV , od septembra 2015. Vek dietatka od 9 do 18 mesiacov, mam doma dvojicky, ktore budu mat vtedy 9 mesiacov. Na dvore mame psika, pieskovisko a male ihrisko. V pripade zaujmu, prosim napiste IP.
Podnúkam dlhodobé, krátkodobé aj príležitostné stráženie deti u mńa v rodinnom dome v peknom prostredí s dvorom, terasou a bazénom vo Veľkom Krtíši. Som spoľahlivá, zodpovedná s veľmi pozitívnym vzťahom k deťom.
V prípade záujmu : 0908 283 691
Ponúkam opatrovanie detí. Sereď Trnava Bratislava.
Som 20-rocna študentka,mám skúsenosti s deťmi, som flexibilná, milá, rada deťom vymýšľam program, a zároveň aj zodpovedná. Ak máte záujem kontaktujte ma. 🙂
@sestramama píšem vám správu

Dobry den,
Opatrim Vase dieta ,najlepsie u nas doma. Mam skoro 3 rocnu dceru ,takkze ponukam aj velmi milu a komunikativnu kamosku 😉 Sme sportovo zalozena rodinka so zdravou stravou.S detickami si velmi dobre rozumiem a maju ma radi.Rada odpoviem na otazky,pripadne sa stretnem pre blizsie info .
Bratislava -Podunajske byskupice
lilinka81@gmail.com