icon

Poplatok za opatrovanie detí

alexandra0620
18. okt 2012

Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂

viki3009
29. máj 2015

@katka2402 dobrý deň som k dispozícii cez prázdniny letné,mali by ste ešte záujem?

kotecek
29. máj 2015

#hladam opatrovatelku pre dceru.Od augusta hodinovo aby si zvykala,od oktobra celodenne pocas pracovnych dni ca.od 7:00-17:00.Opatrovanie u nas doma Sv.Jur. Hladam skusenu,pokojnu pani.V pripade zaujmu ma kontaktujte cez IP.Vdaka

eeelnka
2. jún 2015

OPATROVANIE VEĹKY KRTIŠ
Milé mamičky,ponúkam dlhodobé, krátkodobé aj príležitostné stráženie deti u mńa v rodinnom dome v peknom tichom prostredí s dvorom, terasou a bazénom. Som spoľahlivá, zodpovedná s veľmi pozitívnym vzťahom k deťom. Info: 0908 283 691

veronika93jakub
11. jún 2015

NITRA

irocka
Odpoveď bola odstránená
gretabarbara
24. jún 2015

@ucitelkalubka
Ja mám 3 ročné dvojičky a zišla by sa mi opatrovateľka na občasné dni, resp. dopoludnia na letné mesiace. Od Septembra idú do škôlky. Bývame na Jazere v KOŠICIACH, ak máte záujem, ozvite sa prosím. nagyova.ildiko@gmail.com

mirka313
26. jún 2015

@eeffka Mám 19 rokov,som z Košic,Opatrujem deti veľmi rada.Učim v Centre volného času v KE Scenické a Ludové tance deti od 3-12 rokov. Brigádujem v detskom kútiku Playhouse Didi v OC Galéria. Robím aj animátorku v detskej organizácií Tramtária a Frigo. Opatrovala som úž deti od narodenia až po 14 rokov.Pre deti viem pripraviť program plný zábavy a smiechu.

gretabarbara
26. jún 2015

Milá Mirka! Ak mi pošlete tel.č., ozvem sa vám.

catalea5
4. júl 2015

Hladam opatrovatelku k dvojickam v ruzomberku .dakujem za odpovede.mailovka:ivulienkan@azet.sk

irocka
4. júl 2015

V Detskom centre Dostojevskeho je mensi pocet deti, prijatelne ceny, mile pani ucitelky.

ellie8
4. júl 2015

Dobrý deň 🙂,
počas nastávajúcich letných prázdnin budem mať celé tri mesiace voľno (júl, august, september 2015) a veľmi rada sa vám postarám o vaše dieťatko u seba doma (v modernom a čistom prostredí s veľkou záhradou). S deťmi (veku 0,5 - 12 rokov) mám niekoľkoročné skúsenosti a zbožňujem ich. Som pokojnej a veselej povahy, nie som prísna ani konfliktná, nič neriešim krikom, radšej dieťatko zamestnám spoločnou zábavnou alebo kreatívnou činnosťou, máme množstvo hračiek. Som mladá, aktívna, nefajčím, nepijem, som 100% zodpovedná, končím vysokú školu a plynule hovorím anglicky. Ak sa obávate nudných prázdnin s radosťou budem robiť aj program (napr. dopravné ihrisko, lesopark, kúpalisko, kino a pod.).
Ponuka sa vzťahuje na mesto ŽILINA a okolie, mám bezpečné auto, ráno môžem vaše dieťatko vyzdvihnúť a poobede doviezť na vami požadované miesto.
Možnosť pravidelného, príležitostného i nočného opatrovania, záleží len na dohode.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez správu na Modrom koníkovi.
Do správy prosím uveďte aj telefónne číslo aby som sa vám mohla ihneď spätne ozvať.
Veľmi pekne ďakujem, že ste venovali chvíľku času prečítaniu môjho inzerátu.

stanka02
14. júl 2015

Som mamička troch detičiek, aktuálne na materskej dovolenke s dvojičkami. Postrážim príležitostne, alebo pravidelne dieťatko od 10 mesiacov u mňa v rodinnom dome v Devínskej Novej Vsi. Na dvore mam male ihrisko. Svojim detičkám sa venujem formou hry a tak by som sa venovala aj Vášmu dieťatku. Cena 3 eura hodina pri dennom strážení. Viac info v IP.

gretabarbara
15. júl 2015

Veľmi ste zlaté, ale väčšinou sa až na konci dopátram, že ste z opačného kúta Slovenska. Veľmi by pomohlo, ak by som sa dočítala u na úvode, že som z Košíc, Žiliny, Bratislavy a pod. Ja potrebujem v Košiciach Košičanku na stráženie dvojičiek, najlepšie študentku, ktorá má 2 mesiace voľno a s deťmi vie.
"pro futuro" aj na 4-5-6 rokov každé letné prázdniny tú istú osobu.

eva.macko
15. júl 2015

Milí rodičia, spoľahlivo a s láskou sa postaráme o vašich drobčekov v našom minikolektíve. Naším každodenným cieľom je vyčariť úsmev na tvárach vašich drobčekov 🙂 . Ponúkame láskavý a trpezlivý prístup, rodinnú atmosféru a individuálnu starostlivosť každému dieťatku v našom minikolektíve. Samozrejmosťou sú niekoľkoročné skúsenosti, referencie a možnosť uplatnenia príspevku na opatrovanie. Potešia aj prijateľné ceny! Každodenný dovoz detičiek v rámci lokality BA4.

erika2014
19. júl 2015

Dobrý deň. Chcela by som otvoriť detské centrum s jasličkami v Moste pri Bratislave. Ak by ste mali záujem zapísať dieťa alebo získať bližšie informácie prosím kontaktujte ma na nannytocare@gmail.com.dakujem.erika

vercatore
19. júl 2015

@erika2014 dobry den, prosim vas mohli by ste mi poskytnut blizsie info, byvame v moste pri bratislave a chceme dat 2rocnu dcerku do kolektivu od septembra, dakujem moj mail veronika.flimelova@gmail.com, dakujem

irocka
20. júl 2015

Detske centrum Dostojevskeho ma zlavu na skolne na prvý mesiac len 210 Eur!!!!!!!!!!!!

maminecka2
20. júl 2015

Dobrý deň, som z Ba- Dlhé diely, potrebovala by som pomôct s detmi cca 1,5-2 hod. 2-3x týždenne v podvečerných hodinách. Mám dvoch chlapcov, 3r.+10m. a 1r.+5m., vedia sa spolu pekne zahrať. Teším sa na Vás, ďakujem.

emuskaaa
29. júl 2015

#presov

Ahojte volam sa Ema ak by neaka mamicka potrebovala uvolnil sa mi termin na strazenie od 10.8 az ...........

#presov Opatrovanie

Ponukam opatrovanie deticiek v minikolektive od 1.9 az po JUL--AUGUST 2016
PONUKAM stravu : kazdy den cerstva tepla strava ,pitny rezim, ovocie taktiez aj sladkost nesmie chybat emoticon ucenie sa hravov formou, vychadzky do prirody to vsetko uzvje v cene emoticon Som mila zodpovedna , sama mam doma svoje dve dcerky 2a6 rocne emoticon

Od 7:00 -16:00 pobpripade ak treba tak aj od 6:00

#cena : 1,60 e ale mozna dohoda na cene podla hodin 😉

Budem rada ak prejavite doveru budete spokojny 😉

meddushka
17. aug 2015

Dobry den, mam 9 mesacnu dcerku a chcela by som sa opytat, ci neviete o niekom, kto by bol v MARTINE ochotny ju denne na 3 hodiny za prijatelnu cenu postrazi (od septembra).. Dakujem!

veronika93jakub
23. aug 2015

NITRA

maminecka2
25. aug 2015

Dobrý večer, idem si po radu. Pravdepodobne zostanem na rizikovom ako ležiaca, budem potrebovať niekoho na pomoc- k deťom (starší bude cez deň v škôlke, mladší má 1,5 roka- treba prebaľovať, kŕmiť...)+ v všetko v domácnosti. Bolo by to cca od 7:30 do 18:00 kým nepríde manžel. Koľko ste za takýto servis platili, koľko by ste si vypýtali, koľko by ste boli ochotné dať? Ide o Blavu. Nech sa viem pripraviť. Ďakujem pekne za rady.

ivapn
12. sep 2015

Nevedela by ste prosim, niektora poradit spolahlivu pani z Trnavy alebo z okolia na opatrovanie 15 mesacneho dievčatka? Kludne aj dochodkynu, alebo nezamestnanu pani, ale s laskou k detom a istotou, ze bude v dobrych rukach?
Ak ma niekto skusenosti, budem veeeelmi vdacna. prosím poradte

dai
12. sep 2015

@maminecka2 tie ceny su rozne, zalezi co ocaksvas... ja za seba - 2rocne dieta a starostlivost od 8mej do 17tej som platila 800 euro☹ pani ale super zodpovedna, so skusenostami, vedela co ma robit - bola som velmi spokojna - chodila k nam a vlastne vsetko mala zabezpecene

maminecka2
12. sep 2015

@dai Ďakujem za odpoveď, teda moc si ma nepotešila 😖 Práve sa to stalo realitou a ja už ležím tak idem zháňať pani. Pekný deň.

whitecat666
12. sep 2015

@maminecka2 5eur na hodinu sme vzdy davali. bola super zodpovedna a doma mala vsetko zabezpecene.

maminecka2
12. sep 2015

Bratislava- Dlhé diely.
Dobrý deň milé mamičky, babičky, žienky. Zostala som na rizikovom ako ležiaca, budem potrebovať niekoho na pomoc- k deťom (starší 4 roky - bude cez deň v škôlke, mladší má 1rok a 9 mesiacov- treba prebaľovať, kŕmiť...)+ pomoc v domácnosti. Bolo by to cca od 7:30 do 18:00 kým nepríde manžel. Ide o dlhodobú pomoc, aj po narodení bábätka, na ďalších podrobnostiach a povinnostiach by sme sa dohodli. Prosím o skoré odpodeve. Ďakujem pekne.

maminecka2
12. sep 2015

@whitecat666 ďakujem za odpoveď, uvidím kto sa ozve a koľko bude chcieť

stanka02
12. sep 2015

Ponukam prilezitostne, alebo pravidelne strazenie jedneho dietatka u mna doma v rodinnom dome v DNV, doobednajsich hodinach. Som mamicka 7 a pol mesacnych dvojiciek a postrazila by som a zaroven zahrala sa a vsetko okolo drobca. Viac info v IP.

kukuckad
27. sep 2015

BRATISLAVA - RUŽINOV
Drahé mamičky, opatrím Vaše dieťatko od 0-3 rokov v minikolektíve max. 3-4 detí u mňa doma. Mám VŠ vzdelanie a bohaté skúsenosti s opatrovaním detí doma i v zahraničí (detské jasle). . Poskytujem celodenné opatrovanie, podľa potreby aj cez víkend. Domáca strava, kreatívne hry, pobyt na čerstvom vzduchu a jazyky hravou formou. Ak sa potrebujete rýchlo vrátiť do práce a neviete sa rozhodnúť, komu zveriť vášho drobca, neváhajte a kontaktujte ma.