icon

Poplatok za opatrovanie detí

alexandra0620
18. okt 2012

Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂

Strana
z7
ivkoamatka
6. aug 2016

Ahojte,
hľadám opatrovateľku ( so skúsenosťami ) na občasné postráženie (na pár hodín ) 1,5 roč. syna priamo v Bratislave, kam občas cestujeme. Na termíne by sa vždy vopred dohodlo a prispôsobilo podľa okolností a dohody. Viac info v správe. Ďakujeme

biancaadamko
7. aug 2016

@ivkoamatka mate spravu

tamarka12
9. aug 2016

Milé maminky v BA v starom meste otvárajú novú súkromnú škôlku, ak chcete dam bližšie info. 😉 🙂

girlie_konik
9. aug 2016

@tamarka12 poprosila by som blizsie info. Dakujem

tamarka12
11. aug 2016

poslala som vám bližšie info do správy🙂

wevik
14. sep 2016

Dobrý deň,zaoberám sa prácou s deťmi,ponúkam opatrovateľské slużby,pracovala som ako opatrovateľka doma aj v zahraničí. Chodím do rodín,p.p. upracem,nakúpim. Bliżšie informácie na t.c.0914 208 013.
lokalita Zvolen

audrye
Autor odpoveď zmazal
eeelnka
26. okt 2016

Opatera detí vo Veľkom Krtíši. Potrebujete postrážiť dieťa? Stačí len zavolať ráno, večer aj cez víkend o dieťatko sa Vám postarám u mňa doma vo Veľkom Krtíši v peknom rodinnom prostredí, dvor, bazen, terasa, vlastná izbička pre dieťatko na spanie, v prípade potreby postrážim aj v nočných hodinách alebo cez víkend. Nemám problém postrážiť dieťatko aj počas choroby. Kontakt: 0908 283 691

mata71
Autor odpoveď zmazal
slavka0502
Autor odpoveď zmazal
lenkatt2
10. máj 2017

Rada cez prazdniny postrazim vase deti v Trnave, idealne vo veku 5-6 rokov, teda vo veku mojej starsej dcerky 😊 V pripade potreby strazenia v inom case a v inom veku, budem potrebovat blizsie info 😉

sandrasstini
10. máj 2017

Baby co mate opatrovalteky, ako ste k nim prisli? Cez znamych ci z netu? Zaujima ma to, predsa cudzej osobe zverit dieta na niekolko dni v tyzdni, ze ako ste to riesili

libka1
10. máj 2017

@sandrasstini kamaratka mi opatrovala s rovnako starym dietatom. Drobec mal aj partaka aj som vedela ze je v dobrych rukach. Spoznali sme sa na predporodnom kurze 😉

babysko
21. jún 2017

Zdravim, hladam oatrovatelku pre moje deticky 7 a 5 pocas choroby a niekedy pocas prazdnin...u nas doma v Nitre - Klokocina.

alex54321
30. jan 2019

@jajaa4 ahoj.este to plati?

wevik
31. jan 2019

@wevik akt. Konkaktovat na M. k. Dakujem

katkaaalex
Autor odpoveď zmazal
katkaaalex
9. mar 2022

NOVÉ MESTO nad VÁHOM
Dobrý deň, mamičky. Ponúkam Vám pomoc – opateru pre vaše deti - počas pracovného týždňa i víkendov, dopoludnia i v popoludňajších hodinách, počas prázdnin... situácií, kedy potrebujeme pomocnú ruku je mnoho. Som matkou dvoch detí, s pedagogickým vzdelaním a niekoľko ročnou praxou v MŠ, taktiež skúsenosťou s domácim vzdelávaním a chuťou sprevádzať detské srdcia. Ak Vás oslovilo pár slov o mne, kontaktujte ma na tomto t.č. 0944 083 211. Katarína

Strana
z7