Poplatok za opatrovanie detí
Milé mamičky. Myslíte si, že cena 260 eur a k tomu strava je veľa za opatrovanie detí v minikolektíve, je tam zabezpečený individuálny prístup, vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky, lukratívne priestory v centre mesta a k tomu možnosť komunikovať s detičkami v anglickom jazyku. Zdá sa vám to veľa alebo nie? Neviem si o tom nejako urobiť úsudok, hm 🙂
@ivkoamatka mate spravu
Milé maminky v BA v starom meste otvárajú novú súkromnú škôlku, ak chcete dam bližšie info. 😉 🙂
@tamarka12 poprosila by som blizsie info. Dakujem
poslala som vám bližšie info do správy🙂
Dobrý deň,zaoberám sa prácou s deťmi,ponúkam opatrovateľské slużby,pracovala som ako opatrovateľka doma aj v zahraničí. Chodím do rodín,p.p. upracem,nakúpim. Bliżšie informácie na t.c.0914 208 013.
lokalita Zvolen
Opatera detí vo Veľkom Krtíši. Potrebujete postrážiť dieťa? Stačí len zavolať ráno, večer aj cez víkend o dieťatko sa Vám postarám u mňa doma vo Veľkom Krtíši v peknom rodinnom prostredí, dvor, bazen, terasa, vlastná izbička pre dieťatko na spanie, v prípade potreby postrážim aj v nočných hodinách alebo cez víkend. Nemám problém postrážiť dieťatko aj počas choroby. Kontakt: 0908 283 691
Rada cez prazdniny postrazim vase deti v Trnave, idealne vo veku 5-6 rokov, teda vo veku mojej starsej dcerky 😊 V pripade potreby strazenia v inom case a v inom veku, budem potrebovat blizsie info 😉
Baby co mate opatrovalteky, ako ste k nim prisli? Cez znamych ci z netu? Zaujima ma to, predsa cudzej osobe zverit dieta na niekolko dni v tyzdni, ze ako ste to riesili
@sandrasstini kamaratka mi opatrovala s rovnako starym dietatom. Drobec mal aj partaka aj som vedela ze je v dobrych rukach. Spoznali sme sa na predporodnom kurze 😉
Zdravim, hladam oatrovatelku pre moje deticky 7 a 5 pocas choroby a niekedy pocas prazdnin...u nas doma v Nitre - Klokocina.
NOVÉ MESTO nad VÁHOM
Dobrý deň, mamičky. Ponúkam Vám pomoc – opateru pre vaše deti - počas pracovného týždňa i víkendov, dopoludnia i v popoludňajších hodinách, počas prázdnin... situácií, kedy potrebujeme pomocnú ruku je mnoho. Som matkou dvoch detí, s pedagogickým vzdelaním a niekoľko ročnou praxou v MŠ, taktiež skúsenosťou s domácim vzdelávaním a chuťou sprevádzať detské srdcia. Ak Vás oslovilo pár slov o mne, kontaktujte ma na tomto t.č. 0944 083 211. Katarína

Ahojte,
hľadám opatrovateľku ( so skúsenosťami ) na občasné postráženie (na pár hodín ) 1,5 roč. syna priamo v Bratislave, kam občas cestujeme. Na termíne by sa vždy vopred dohodlo a prispôsobilo podľa okolností a dohody. Viac info v správe. Ďakujeme