Poraďte opatrovateľku deti v Nitre
Potrebovala by som odporucit nejaku spolahlivu slecnu, ci pani k skoro 3 rocnemu drobcovi, nepravidelne, vecer, ci cez den na par hodin. Preto by som rada zistila, kde ste niekoho takeho hladali,alebo ci mate nejake dobre skusenosti s niekym konkretnym.
@andreablabla bohuzial nie,zamestnala som sa v inom obore,ale cas na cas,by som,urcite mohla pomoct
Dobre ranko,ano Peti,som tu pre deticky
@aduska502 , vztahuje sa Vasa ponuka aj pre obcasne opatrovanie o ktorom som pisala vyssie? Dakujem za odpoved.
@kiwibuzzard anoo
@andreablabla anoo
Ahojte, hľadám opatrovateľku v Nitre na občasné stráženie 2,5 ročného chlapčeka.
Ahoj,som momentalne doma a rada,vam postrazim drobceka,kludge,mi zavolajte
Ahoj,som z Risnoviec,som doma a mam auto,takze,nie je problem ,zavolaj 0907190876
Dobrý deň Mám 24 rokov. Rada postráži Vaše detičky . Mám skúsenosti opatrovaním detí. Už od malička strážim deti v rodine. Vyštudovala som Pedagogickú a sociálnu akadémiu v Leviciach. Odbor pedagogické lýceum. Mám skúsenosti aj mentálne a telesne postihnutými deťmi. Keďže som odbornú prax vykonávala v špeciálnych školách a materských školách. Práca s deťmi ma baví. Som trpezlivá, komunikatívna, kreatívna, ale aj zodpovedná a viem pohotovo reagovať. Budem rada ak sa ozvete. Bližšie informácie osobne alebo ma Kontaktujte prosím e-mailom ( ketrin.szaboova@gmail.com )
Ak hľadá niekto opatrovanie dieťatka v Nitra viem odporučiť veľmi šikovnú pani na opatrovanie detí.
Ahojte
Tema je trosku stara
Chcem sa spytat ci aktualne viete odporucit nejaku babu s ktorou ste boli spokojne
Potrebujem vyzdvihovat dieta v skolke a neskor v skole
Dakujem
@mrauco Dobry den. Hladam spolahlivu pani na obcasne strazenie mojich deti v pripade choroby. Byvame vo Vycapoch-Opatovciach pri Nitre.

Mam 2.5 rocnu jaslickarku, a v poslednom obdobi nas postihuje soplik ci ine bezne ochorenia, ktore s manzelom tazko vykryvame, kvôli zamestnaniu, Najde sa nejaka pani, ci slecna z Nitry a okolia, ktora by bola ochotna sa postarat o nasu slecnu v pripade choroby ( od cca 8:00-16:00). Nemyslim vysoke horucky atd, vacsinou len doliecenie, soplik atd. Dakujem : 0910362882