Poraďte veľkosť z H&M
Ahojte idem veľmi pekne poprosiť o radu😁 poraďte mi akú veľkosť kúpiť z H&M keď napr. z Pepca nam sedi veľkosť 92 kúpiť tiež 92 alebo stačí aj 86? Ďakujem za rady😉
Keď porovnám oblecenie z pepca a hm, tak hm je jednoznačne väčšie. Príklad dcéra nosí 98
z pepca a z hm sú jej 86ky tak akurat, max 92. obuv porovnať neviem, ale raz som tam kúpila dcerke papuče a boli akurát. Spodne pradlo v hm veľkostne sedi a je super strihovo aj materiál. Spodné prádlo v pepku veľkosťou sedí, ale par vyprani a amen. Známa kupovala minulý rok zimnu kombinezu v Hm schvalne o číslo menšiu a aj tak bola velka🤔. Šaty na leto z hm som kupovala 92ky(1,5-2r) o číslo väčšie už boli moc.
ja by som v pepcu nekupovala nic, podla mna strasne smejdy, 2-3 prania a je po oblecku... z HM sedi velkost podla skutocnej vysky dietata, su to skor vacsie veci...
@monique89 no hm je cenovo niekde inde ako pepco. Kvalita tiez. Kazdy uz kupuje tam, kde na to ma. A pre take male deti, co to oblecie zo 10x myslim ze aj pepco vydrzi.
V pepcu aj 2 leginy rovnakeho cisla nie su rovnako dlhe... Nikdy sa neriadim velkostou udavanou vyrobcom, ale tym ako to realne vyzera... Lebo kazdy ma uplne ine cislovanie... Napr dcera nosila dupacky 56 mozno ako polrocna, teraz ma 5 rokov a nejake veci este aj 98 104... Pricom leginy uz ma 122 az 128...
Ako ktoré veci nás nosí tak 92,98 a v hm sú mu dobre 86,92,98,104 dokonca tuším ma niečo aj 80...

@tereziatko11 ahoj, v pepcu maju o 1 az 3 velkosti mensie veci...takze sa riad hm,reserved ,zara,next atd tabulkami a ked chces kupit nieco v pepcu tak vacsie😊 moj syn si tam dnes kupil papuce na doma ma 35 beznu velkost a papuce su mu ltt 37 odtial