icon

Potenie vo vajíčku

flair555
12. apr 2018

Ahojte žienky, aj Vám sa dieťatko potí vo vajíčku, autosedačke? Ako to riešite? Je jej tam horúco aj keď je vyzlečená a čaká nás dlhá cesta..Máte na to nejaké riešenie?

simca06022011
12. apr 2018

Davala som na sedacku bavlnenu plienku, ale velmi sa to neda riesit. My sme eliminovali cestovanie vo vajicku a hned ako sa dalo presli na riadnu sedacku, ale aj tam sa niekedy tak spotila v horucavach, ze plienka bola zase aktualna. Castejsie stáť treba, vyvetrať sa, vybrať z vajicka... inak sa to neda riesit 🙂 klima pomoze, ale to je dvojsecna zbran, tak s mierou.

simonka77
12. apr 2018

@flair555 predava sa letny potah do vajicka, podla potreby ho vies oprat.

rakywanda
12. apr 2018

na dlhšie cesty som brala náhradné tričká a prezliekala....

janinque
12. apr 2018

Mne to vyriesil tiez potah do vajicka, davala som ho sit na mieru. Mam ho prave v bazariku, skuste mrknut pre inspiraciu.

flair555
autor
12. apr 2018

Ďakujem za odpovede, my zajtra cestujeme, takže zatiaľ asi vyskúšam tú plienku 🙂 A prezliekať samozrejme..

monane
12. apr 2018

tak vyskúšaj tú plienku, ta prílišnému poteniu zabráni. no nechápem, prečo robia z takých materiálov tie sedačky 🙂

babi81
12. apr 2018

@flair555 my sme tiez riesili letnym potahom vajicka a v aute sme dali klimu na minimum a 23stupnov,zvladli sme tak aj 10hod cestovania s 2prestavkami

shades3
12. apr 2018

Nam sa osvedcila latkova plienka na okne - prestalo na nu piect a bolo po probleme..

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal
jankalukasova
13. apr 2018

Moja mala je buchticka a vo vajicku jej bolo.fakt horko. Ked mala asi tri mesiace, kupila som sedacku od 0 do 18kg v protismere a bolo vystarane, bola o nieco priestrannejsia a hodne bezpecnejsia. Mala bola spokojna.