Prací gél pre bábätko
Ahojte baby, som prvorodička, čiže sa v nicom nevyznam moc… chcem kupit praci gel pre babatko.. pocula som ze lovela je super… ale maju gel na farebne a biele, ziadny UNI.. ako ste to riesili, prosim? Kupovali ste aj aj ci ako?🤔
@emmacarmen ja som kupovala persil sensitiv biely pre babatka krasne vonia uplne jemnucko a vyperiee
@emmacarmen Ja používam batoľa rozmýšľala som aj nad lovelov ale mne smrdela strašne
Ja pouzivam uz len EcoMimi z eurony. Staci ho malo (20-30ml na jedno pranie), neobsahuje zbytocnu chemiu, opticke rozjasnovace, plnidla... Vhodny aj pre ekzematikov a kraaaasne voni ze ani avivaz netreba 🙂 poslem ti vzorky ak chces, vyskusas 🙂 (a hlavne z 1l balenia vyperies aj 50 praciek takze usetris miesto aj peniaze)
@emmacarmen mám nachystanú aj na biele aj na farebné, nemyslím si, že bude problém to minút 😅
@emmacarmen kupujem lovelu aj nám dospelým a mám aj na biele aj na farebné. Pre bábätko ti stačí kľudne len jedno. Aj tak má bábo väčšinu vecí bledých takže sa absolútne nič nemôže stať
na zaciatku som mala lovelu pre biele a farebne osobitne, ked sa vela pralo a pouzivali sa plienky textilne, casom som si vystacila len s farebnym
@emmacarmen ja pouzivam tiez lovelu aj na biele, aj na farebne oblecenie mam, mala som aj bupi na farebne, bol dobry
@emmacarmen gel sensitive z dmky, je pre alergikov,citlivu pokozku a aj pre bábätká.Periem v tom aj svoje a dcerine spodné prádlo na horuco.Planujem po prvych mesiacoch uz prat bezne s ostatnými vecami,pri prvych detoch som tak robila,co ma "strasilo" som pre istotu vyzehlila.Ved to babatko aj tak je v kontakte so všetkým moznym,vezmes na ruky na tvoje oblečenie,deka,postieľka plachtu,hniezdo tiez denne neperies a nezehlis,moc to neprezivam to separovane pranie.Samozrejme ak je bábo alergicke,vyhadzane,niekto chory,to je ine,potom ano prať zvlášť v niečom na to určenom
Ja kupujem lovelu aj na biele aj na farebne, periem v nej aj nam dospelym 🙂 len som teda na odporucanie koznej lekarky presla z gelu na prasok, je setrnejsi k pokozke
Sonett a Yellow & Blue od Tierra Verde. Na skvrny sol a zlcove mydlo je super. Eko, na baze mydla. Nemala som problem dat na jemnu detsku pokozku. Obe maju aj jemnu vonu esencii - napr.levandula, pomaranc.
@kristina1001 lovela smrdí aj mne nemôžem si pomôcť
@emmacarmen ja som používala bupi gél na pranie. Aviváž nie lebo susim v sušičke. Ale ak ti môžem poradiť nekupuj si veľké balenie do zasoby. Môže sa stať že dieťatku nesadne prach či gél na pranie a budeš ho musieť vymeniť. A zbytočne ti potom ostane doma.
@emmacarmen ja som vyskúšala bupi, persil a malý sa mi vyhadzal od nich už 4 roky používame lovelu.. Mam kúpenú len na farebné veci ale periem v nej aj biele 😊

Ja som kupovala bupi a bol fajn ale lovela je dobra hlavne na biele okakané oblečenie 🙂