Prebudenie zo spánku posadením sa a státim v postieľke
Ahojte maminky, prosim vas, kedy sa prestali vase deticky v noci zo spanku davat do sedu a stat v postielke,nas syncek ma rok no stale to robi v noci posadi sa zo spanku postavi hned ho to preberie a dospali sme uplne..ak mate skusenost kedy to az zvyklo prejst? Dakujem
@lettinka U nas sa spanok ustalil az ked mal 2 roky. Odvtedy je pomerne lahke ho douspat ak sa v noci zobudi aj ked vstane z postele a otvori si dvere.
Ako dlho uz chodi? U nas bolo najhorsie spanie odkedy zacal stvornozkovat az kym nevedel sam chodit. Potreboval to stale trenovat.
@andreatytler este nechodi sam len popri nabytku prejde no musi sa drzat sam sa este nepustil do priestoru
@lettinka Tak to by som sa pripravila na to ze sa spanok sa zlepsi az ked uz zvladne samostatnu chodzu☹. Chodza je pre tie deticky tak obrovska zmena, ze spanok ide bokom a potrebuju to trenovat kazdu chvilku a to znamena aj o 3:00 rano v postielke ked vsetci spia.
@andreatytler fuuha tak to sa teda mame na co tesit este 😱
@lettinka Prepac... u nas to tak bolo, ale mozno vy to nebudete mat take iste. Toto je velmi caste...citam o tom vela prispevkov ze deti trenuju chodzu alebo stvornozkovanie v strede noci. Mate zdrave, sikovne a snazive dieta. Pojde to rychlo.

@lettinka moje deti to nerobili. Syn začal až teraz v 2r , sadne, popozera, nevšímame si ho, zaspí zase.