icon

Prechádzky počas sneženia

15. dec 2022

dávate na kočík pláštenku ked sa idete prechádzať a sneží zrovna?

jesenzima
15. dec 2022

Zvykla som dávať, áno

hilda08
15. dec 2022

Ano

viestta
15. dec 2022

Nie, mali sme nanoznik na sportiak

lenuska9999
15. dec 2022

Nie strieska a nánožník mi nepremoknu, pláštenku vôbec nepoužívam

svokrinjazykmonika
15. dec 2022

Ak sneží tak poriadne tak áno.

evica17
15. dec 2022

Áno, ale iba k snežilo riadne,nie tak troška

koteska83
15. dec 2022

Ano davam

jaskolka
15. dec 2022

Keď veľmi snežilo, dala som. Keď len taky ľahký poprasok, tak to zvládol kočík bez problémov, nepremokol

petamich
15. dec 2022

mame nepremokavy fusak a nanoznik a strieska tiez co to vydrzi, kazdopadne poriadny sneh v BA to je utopia 🥴 ak by naozaj snezilo riadne, tak by som dala

jaond19
15. dec 2022

AK bol hlboky kocik tak ano, v sportiaku nie, to mi decka trhali :D

zuzanka.zuzu
15. dec 2022

na hlboký áno, na športový nie - nie je tam bábätko, ale už minimálne pármesačné dieťa a treba otužovať... v termínovkách nedávno jedna mama pridala, že už sú mesiac doma lebo drobec je furt chorý, tak sneh zatiaľ len z okna. akože po mesiaci zavretá doma by som bola chorá aj ja 🙊 ženy, neveziete tam cukor, dieťa sa vám neroztopí ani nezamrzne 🙄 doteraz si spomínam na ten pocit keď ma mamka zobudila, lebo vonku nasnežilo, či chcem vybehnúť 😍 mala som pyžamko, bundu, čizmy, bola noc, svietili lampy, sneh vŕzgal pod nohami, voňalo "zimou" (musela som byť ozaj malá lebo si spomínam na nejaké súvislosti) kks áááno, dajte aj 2ročným plast na kočík, aby ich neofúklo...

lasoli
15. dec 2022

tak zalezi ake dieta je malinke ,ak vo vanicke tak ano ak v sportiaku tak sa ta opytam a naco?

autor
16. dec 2022

@jaond19
@lasoli
@zuzanka.zuzu samozrejme je v hlbokej vanička ešte

beata_k
16. dec 2022

Ano, davala som.