icon

Prečo 3-ročné dieťa schválne ciká na zem?

17. jún 2024

Ahojte prišla som si po radu lebo mi to nejako hlava neberie.. mam 3r odplienkovane dieťa, ( asi rok)... sama chodí pekne cikat na záchod dokonca bez redukcie..pekne sa utrie splachne umyje si ruky vsetko sama pod mojim dohladom alebo aj bez neho ked napr kojim mladsie...ale dnes sa stala nehoda že nestihla dobehnúť na wc samozrejme to je ok stane sa neriešila som nekarhala som vravela som ze sa nehnevám ze sa to stane a nabudúce len musí ísť trosku skorej...brala som to ako jednorazovú záležitosť.. avšak sme sa po hodine hrali v obývačke a zrazu sa postavila holym zadkom chcela ma "oprdnut" ( kamaratka ju naucila akoze je to sranda🙄 ) a z ničoho nič zacala cikat na zem..ostala som stat ako obarena lebo to prvé bola ozaj nehoda ale toto druhe bolo asi vedome..a ja to dako neviem pochopit...ze ci som sa zachovala nesprávne pri tej prvej nehode a ona to pochopila tak ze je v pohode sranda cikat na zem alebo neviem si to vysvetliť...ono to nie je ze sa len učí na zachod a sú to nehody...to už máme za tým davno...nebolo to ani tym ze sa zabudla v zapale hry... toto bolo vedome a rozprávaním to nikam neviedlo začala sa smiať utekať ...jasne ze som stratila nervy a hucala ze sa to nesmie pritom takto nereagujem...no.neviem ako si to vysvetliť.. co by ste mi poradili😒?

colsami
17. jún 2024

Podla mna len blbost co jej ukazala kamaratka + pouzila nespravne svaly, zatlacila a pocikala sa miesto toho aby "Ta oprdla".

amelie2017
17. jún 2024

Ja si myslim rovnako, ako colsami. Zatlacila, aby si prdla a nechcene sa aj vycikala.

autor
17. jún 2024

@colsami
@amelie2017

Ďakujem.baby verim ze to je len tým teda ...upokojili ste ma

trgypadl
17. jún 2024

No nechcem Ti brat iluzie,ale nas to niekedy robil,robi vedome a schvalne

dominikamacakova
17. jún 2024

Má tri roky. Len pripomínam pre istotu...