Prečo nás deti neposlúchajú?

queen_andrea
25. apr 2017

Ahojte 🙂 co poviete na takyto pohlad na nase deti?:
http://www.dailymale.sk/articles/3-dovody-preco...)

je to sice pisane trochu prehnane, ale podla skusenosti si myslim, ze dovody preco mame s detmi problemy, su prave taketo

mimla
25. apr 2017

Čau Queen Andrea. Ten článok ťa zaujal natoľko, že si si kvôli nemu založila konto aj tu a zavesila ho sem? Myslím, že dailymale má dostatočný priestor na diskusiu. Čo, viazne to tam?

katkaulic
25. apr 2017

Najlepsia je ta jednotka.dieta ktoré sa nauci chodit, klaci v kúte...to chcem vediet. 😀 inak celkom pravdive..

diana20
25. apr 2017

Otrasne napísaný článok, musela som sa veľmi snažiť , aby som sa dostala na koniec a posledné riadky som aj tak nedočítala...

alicka850
25. apr 2017

Co nove mal ten clanok povedat?

valiaaa
25. apr 2017

neda mi nevyjadrit sa - ten uvod totalne strasny, nic v zlom - symboly na symboly... co tym chcel autor povedat? A zjavne by si mal nastudovat nielen fakty, ale aj historiu a dalsie vedy... a kus slusnosti, ucty a pokory by mu nezaskodilo... to sa neda citat

anabeth
25. apr 2017

ako slohová práca zo základky, to asi rodič nepísal, len niekto započul niečo tu, niečo tam
čítať to bola strata času, nič mi to nedalo

flofli
25. apr 2017

No nič v zlom ale naozaj zvláštne napísaný článok. Pár vecí je tam pravdivých ale inak som z toho nič poriadne nevyčítala. Som čakala, že to bude možno aj nejako do humoru zahraté ale ten človek čo to písal to asi myslel úplne vážne. Tak raz som to prečítala stačí, nebudem sa k tomu už vracať.

redlola
25. apr 2017

Ten článok je strata času. A aj tento komentár ma ukracuje o zbytočný čas, ktorý by som mohla stráviť oveľa lepšie. Ale už keď som začala a dobrák chcel zjavne vedieť názor niekoho iného, kvôli čomu si vytvoril profil a capol sem link, tak:
Autor zjavne nemá deti. Keby mal, vedel by to napisat humorne - čo sa aj snažil - a zároveň S LÁSKOU. Láska tomu chyba. Nazvať cca ročné dieťa parchantom, ktorý začína chodiť... mi príde cez čiaru. A to som človek ironicky, sakrasticky🙂
Takisto autor asi nevie, že ročne dieťa ešte nepozná podmienku, nevie, čo sa skrýva za slovami: ak nespravis toto, nebude toto.
Takisto ani nevie, že ak bude ročnému dieťaťu vytrhavat predmety z rúk, vychová z neho presne to, čo nechce mat.
Keby bol otcom, vedel by, že ročne dieťa vcelku dobre spolupracuje, že vie same odovzdať predmet ktorý by nemalo držať v rukach a dá sa s ním v tejto veci dohodnúť.
Príde mi to skôr ako pokus o popularno-náučný článok k téme materstvo, o ktorej viem asi tak NIČ.
A diskusia pod článkom svedčí o tom, že sa tam stretla partia rádoby drsných "chlapcov" - reálne veková kategória tak 20-30 rokov, ktorých ešte frajerky nenahnali do otcovskych rolí a tak to ešte hrajú na velke mužské ega a akože som nad vecou.
Normálny muž, ktorý za niečo stojí, a ktorý je dobrým otcom a manželom, by nikdy nič takéto necitlivé zo seba nevypustil. Ako v článku, tak ani v diskusii.
neda mi necítiť z diskusie snahu o vytvorenie zdania, že už nie som dieťa ale chlap ako hora. A dám každú, na ktorú si ukážem🙂)))
A to mi je na tom najviac smiešne. Lebo takto sa prejavujú tak 16-roční chlapci🙂
Clanok ma nulovú výpovednú hodnotu. Je to pár pozliepaných rad, ktoré sa kde-tu dočítal. A ja mám problém uveriť tomu, že autor vie o čom píše.
Radšej by sa mohol venovať inej téme - ako byt mužom, ktorý za niečo stojí - pokorný, odolný, zodpovedný, o ktorého sa vie žena oprieť a môže sa na neho spoľahnúť, proste muž - hrdina.

Lebo to je to, čo dnes spoločnosti chyba. Nie banda vyrastenych chlapcov

vroni
25. apr 2017

Z tohto clanku vylyvaju tri veci:
1) Autor nema vlastne deti
2) Chyba mu talent na pisanie
3) Jeho zmysel pre humor kriva na obe nohy
Vysledok je cista strata casu.

anjelic
25. apr 2017

To čo hulil autor pri písaní tohto článku by mal vysadiť... zasiahlo mu to posledné dve zdravé mozgové bunky. A nie, nie je to trochu prehnané, je to riadne cez čiaru... ale keby si mi zoči voči povedal svoj názor uvedený v prvom bode, tak "Krvavý šport" zažiješ na vlastnej koži a zuby zbieraš po kolenách. Ako rodič by si sa takto neprezentoval určite. A ak sa raz tým rodičom staneš /veď pária sa všetky tvory, je to len pud nie exaktná veda, tak to zrejme zvládneš/, tak v mene Tvojich potomkov /nie pankhartov/ verím, že tú tvoju výchovu prežijú.
Možno mi chýba nadhľad, ale ako matka viem, koľko lásky, driny, nervov, odpúšťania, chýb, strachu a v konečnom dôsledku zas len bezhraničnej lásky ma výchova mojich detí stála a stojí.... a nemusím sa o tom rozpisovať a dvíhať tlak iným rodičom.

redlola
26. apr 2017

@xxxxxnnnnn - ide o trolling zo strany autora článku. Prosím vymazať spravu. Ďakujem.