icon

Prečo trojmesačné dieťa odmieta ležať na chrbte?

katka3212
9. apr 2025

Dobry den, stretla ste sa s tym niektora ? Maly chce byt len v polohe na “tigrika”. Tym padom ho nemozem ani nakrmit. Pije moje mlieko (odsate). Ak ho otocim normalne na chrbatik, vezmem na ruky, zacne byt cerveny, place, ma mokrú hlavku a snazi sa pretocit na brusko. Trva to cely den, kazde krmenie je peklo. O co ide ??? Niekedy aj v postielke z nicoho nic sa zacne zvijat a snazi sa pretocit. Tiez je mokry/cerveny a place. Akoby ho to bolelo byt v tej polohe. Dakujem

januska12323
9. apr 2025

Reflux?

flimelka
9. apr 2025

Asi by som zvazila navstevu pediatra, aby vylucil fyzicky problem a pripadne by som sa objednala aj k detskemu fyzioterapeutovi alebo neurologovi. Nie je to normalne, aby dieta takto silno a opakovane reagovalo na beznu polohu.

matrioshka333
9. apr 2025

@katka3212 moja sa tak správala pri refluxe.alebo pred veľkým grgnutím...ale môže to byť hocičo

matrioshka333
9. apr 2025

@katka3212 a ešte skontroluj štítok na oblečení vzadu na golieriku...aj taká drobnosť vie drobca vytočiť

katrinka233
11. apr 2025

@katka3212 kamoska mala maleho co vobec nechcel byt na chrbatiku, zistili mu hypertonus

katka3212
autor
12. apr 2025

@katrinka233 ahoj, vôbec za celý deň ? Alebo len počas kŕmenia ?

saxana000
12. apr 2025

A na com lezi? Na rovnej podlozke? V hniezde?na perinke? 3.mesacne si uvedomuje volny priestor a nemusi to byt prijemne..skus ho viac zahniezdit kludne staci aj vankus na kojenie ak mas alebo zroluj deku s vytvor mu z toho pelišek..

katrinka233
14. apr 2025

@katka3212 cely den nechcel byt na chrbte, bolelo ho byt vystrety, prvych 5 mesiacov spavali v polosede v naruci spolu s mamou