Priateľ a ja máme odlišné názory na uverejňovanie fotiek bábätka na sociálnych sieťach
Ahojte s priateľom čakáme bábätko a teda máme dosť odlišné názory na jednu vec. Ja som hneď povedala že bábätko nechcem pridávať na sociálne sieťe že keď porodím dám len tu tabuľku ktorú dávajú do postieľky a to je všetko ale priateľ hovorí že zo veľmi prežívam že nejsme žiadne celebrity aby sme toto robili že on by sa chcel pochváliť. Ale ja nechcem aj z toho dôvodu že nemáme dobrý vzťah s jeho rodinou a celkovo neprajem si aby čumeli na bábätko oni keď doteraz nás nechceli a vadí mi to aj z toho dôvodu že dieťa neni na ukazovanie a nechcem aby bolo vystavené hneď na sociálne sieťe prste podľa mňa sa to nehodí ale priateľ stále že mi šibe. Čo si myslite ako to mám už priateľovi vysvetlit aby potom bábo nikam nevešal lebo bojím sa že on to urobí aj keď sa mi to nepáči
Ja neviem,,mne to nevadi a aj tak nepridavame fotky 😀 len zopar.. a ja by som bola pysna ze muz je hrdy na nase dieta az tak ze ho chce vsetkym ukazat..nehovorim, ze to prehanat,,ale sem tam fotka..ak vyhras a neda na soc siete foto bude mat v telefone a ak ich ukaze znamim tomu nezabranis a ma nato pravo ak to nieje kazdy clovek na ulici

Ja som proti zverejnovaniu akychkolvek fotiek deti na socialnych sietach. Dospely to robia iba pre svoju vlastnu sebecku pozornost a inych ludi okrem fakt blizkej rodiny to nezaujima, dokonca aj tych len minimalne. Ja sama sa obcas pristihnem pri tom, ze sudim take fotky a deti na nich, ze sa cudne tvaria, su divne oblecene a podobne. Deti maju pravo na sukromnie a my nemame pravo im to sukromnie takto brat a vystavovat ich od malicka takto okoliu. Ak chce niekto blizky videt moje dieta, tak mu poslem fotku cez sukromnu spravu a koniec.