icon

Problémy s cikaním do nočníka

juliana1203
5. máj 2025

Mame pomaly 3 ročnú dcerku.neviem čím to je no keď cika na nocnik (nechce chodiť na wc) mame nocnik ako wc vždy sa vicika vonku..ide jej to vrchom.Citala som o nejakom zrasteny pošvy.no mi pravidelne natierame a kontrolujeme a myslím si ze otvor tam ma normálny nie zrasteny.vstup do posvy ma určite dosť primeraný veku..stava sa to aj vám?

tatianna56
5. máj 2025

skusit iny typ nocnika?

juliana1203
autor
5. máj 2025
@tatianna56

skusit iny typ nocnika?

@tatianna56
@tatianna56 to už je druhý nocnik a stále tak cika.

deedol
5. máj 2025

mozno moc silno tlaci? skus si to ty na sebe na zachode, poriadne potlac, ze kadial ti to pojde.

natassha1
5. máj 2025
@deedol

mozno moc silno tlaci? skus si to ty na sebe na zachode, poriadne potlac, ze kadial ti to pojde.

@deedol no ak silno potlaci, tak to logicky veru pojde inou stranou ako by malo 😂

viestta
5. máj 2025
@juliana1203

@tatianna56
@tatianna56 to už je druhý nocnik a stále tak cika.

@juliana1203 posva a cikanie nemaju vobec nic spolocne, douc sa biologiu

lucia13022023
5. máj 2025

No tne nočník co vyzerá ako WC ma malý u mojej mamy a to je najhorší nočník aký existuje 🤣 ja by som išla do iného nočníka, taky co ma vyvyseny vrch medzi nohami. Neviem ako sa to vola. Ale napr kindsgut majú také nocniky

deedol
5. máj 2025

aj ikea ma taky - ten dvojdielny. ja mam chalana a dost to pomohlo 🙂

danielahamar
5. máj 2025

Otočiť nočník opacne

juliana1203
autor
5. máj 2025
@viestta

@juliana1203 posva a cikanie nemaju vobec nic spolocne, douc sa biologiu

@viestta nuž ako poviete.biologiu viem.dostbdobre..nuž viem aj čítať dobre...

viestta
5. máj 2025
@juliana1203

@viestta nuž ako poviete.biologiu viem.dostbdobre..nuž viem aj čítať dobre...

@juliana1203 sinechia vulvy nie je zrastena posva.

juliana1203
autor
5. máj 2025
@viestta

@juliana1203 sinechia vulvy nie je zrastena posva.

@viestta zrastajubsa pysky ohanbia a môže sa aj otvor do pošvy.a tým vzniká cikanie do hora

danielahamar
5. máj 2025

Aj keby to mala zrastené, treba nájsť detského gynekológa asi, keďže sa mastenie nerobilo preventívne.

viestta
5. máj 2025
@juliana1203

@viestta zrastajubsa pysky ohanbia a môže sa aj otvor do pošvy.a tým vzniká cikanie do hora

@juliana1203 ano, pysky ohanbia ale nie posva

kratucka
5. máj 2025

@juliana1203 moze mat zrasty - synechie. Treba konzultovat s pediatrickou. Mala som to ako babatko.

juliana1203
autor
5. máj 2025
@danielahamar

Aj keby to mala zrastené, treba nájsť detského gynekológa asi, keďže sa mastenie nerobilo preventívne.

@danielahamar zrastené nič nemá.pravidelne natierame a umývame.

juliana1203
autor
5. máj 2025
@kratucka

@juliana1203 moze mat zrasty - synechie. Treba konzultovat s pediatrickou. Mala som to ako babatko.

@kratucka prezeram ju ..každý deň natierame a nevyzerá žeby sa kej zastali niečo.

dixitka
5. máj 2025

@juliana1203 ja by som skúsila iný nočník a prípadne dať pozor na usadenie (čo najviac dozadu a trochu sa predkloniť, aby panva smerovala dolu). Aj synovi to občas ide bokom, aj keď má pipík smerom dole, ale pri silnejšom prúde moču to akoby vybehne po stene nočníka von 🤷‍♀️ Ale ak jej moč tečie po stehne a tak smerom von, alebo to ide rovno dopredu namiesto dolu, podľa mňa môže byť funkčný problém / synechia a bolo by fajn skonzultovať to s pediatričkou.

maryetta
5. máj 2025

Ak to aj dr kontrolovala tak ok. Len blby tlak alebo nocnik 😉

danielahamar
5. máj 2025
@juliana1203

@danielahamar zrastené nič nemá.pravidelne natierame a umývame.

@juliana1203 skús otočiť nočník, možno pomôže, chlapci sa tak väčšinou otacaju

babydesire
5. máj 2025

@juliana1203 mne cikala vzdy tak velmi dopredu,,stale cika tak ze ju je pocut po dome ked cura, ma silny tlak..ked bola malicka, dr. pri nejakej kontrole ci nema problem s cikanim, ja ze ne, ona cika silnym prudom do obluka ako chlapec a ona , ze to je dobre tak to ma byt 😄
Ako radia, skus nocnik s tou hrazdickou medzi nohami a straz ako sedi, aby bola kolmo,pripadne mierne dozadu ritku aby mocovy vyvod bol priamo nad dnom nie sikmo do predu,,aj maly sklon/uhol spravi vela.nech sa nevrti.

Ako cika do travicky? Uvidis ako silny ma prud,sklon atd .