Problémy s výchovou 7 mesačného dieťaťa
mamicky poraďte mi. Mame sedemmesačnú dcérku s ktorou mame od prvého dňa problémy s výchovou. Teda neviem či to tak mám nazvať ale mame to dosť s ňou tažké. Prvé mesiace nám spala len na rukách a to sme museli doslova stať ako sme si sadli zacala plakať to bývalo cez deň v noci nam pekne spala v postieľke ale cez deň sme mali vždy s ňou problémy doslova na pohnúť sme sa nemohli. Ja som niekedy mala problém sa co i len najesť alebo si odskočiť. Teraz je už staršia ale je vkuse uplakaná, umrncana, nechce sa sama hrať, vždy ju všetko rýchlo prestane baviť, nechce mi byt v kočíku a keď je v autosedacke tak nám celou cestou plače. Obidvaja sme už zúfalí nechápeme co robíme zle alebo kde vlastne je chyba. Žijeme v zahraničí a vačšinou som s ňou sama doma kedže manžel robí. Priznám sa, že mám dni keď som zúfalá a plačem keď som z nervami na konci. Keď sledujem ostatne mamičky s deťmi stále sa pýtam aj ich dieťa je take ako je nase? Ja naozaj nezveličujem ale keď vidím druhé deti aké sú kľudne a porovnám to s našou dcérou tak len ticho závidím. Večer keď ju uspávam a dám do postielky začne kopať nohami a samozrejme že je hore trvá mi hodinu kým ju večer uspim. Normálne nenávidim tie uspavania. Keď ju idem prebaliť alebo preobliecť tak len málokedy je ticho vačšinou plače. Po tejto skúsenosti už nechcem ďalšie babo a to som ich chcel mat 3. Máte niekto rovnaký problém ? Co robiť ? ☹ ☹
@tanatiti ahoj.idem napisat ze my mame to iste a velakrat som z maleho riadne na prasky.tiez stale cakam ze sa to zlepsi ved velky je uz dost ale obcas sa bojim ze je proste taka povaha a bude stale takyto nervny.od malinka to tak bolo vecne nespokojny a tiez som sa stale pytala kde robime chybu.teraz bude mat 2roky a je to velmi akcne dieta sam sa hrat nevie vyzaduje vela pozornosti stale treba striehnut vzdy je to skuska odvahy niekam s nim ist.mozno byvame viac nervozni z jeho vecneho kriku jedovania sa hadzania o zem ked neni po jeho a to nie je dobre ale neda sa tomu zabranit.to pochopi len ten kto to pozna alebo zaziva.
Nemam ani ziadnu radu asi len dufat a cakat kedy sa to zlepsi.mozno ked uz budes fakt zufala by som sa skusila poradit s lekarkou mozno ju fakt trapi brusko alebo skryty reflux.a mozno by sa yz hybala len jej to este nejde.ved uvidis 🙂.
@tanatiti su prosto narocnejsie deti..o vychove sa este naozaj velmi hovorit neda... Moja mladsia boka kolikova,takze sa aj vela nosila,do 3,5m.strasne vela plakala...
Ako ja by som tiez nic nemohla ale ja som jednoducho sa nenechala az tak ovladat. Prosto treba mi na wc idem. Jasne nie uprostred dojcenia... Je cas jedla,mala nadojcena,idem.jest ja. Tak si chvilu poplace. Dakedy som jedla majuc ju v nosici,ale to len vynimocne. Mala som k tomu este starsieho syna,bolo treba sa aj jemu venovat.
A obe deti som nechavala co najviac na zemi v tom veku,nech sa plazia alebo prosto sa zabavaju,aj ked zvacsa som sa s nimi..
Verim vsak,ze su take deti,len to treba nejak vydrzat,svokrov brat mal prehodzny den s nocou cely jeden rok! Vies si to predstavit ked ich mama mala este svokra,sice nebol uplne maly,ale mamu potreboval,ved bol dieta..
A susedin syn,mama spomina,prereval cely prvy rok. Nevedeli,co s nim,vkuse reval. Po roku akoby utalo.
A to je este v pohode,my sme to mali este prijatelne s malou,no ocakavaj vzdor,to je len potom sranda. Syn ho schytal vo veku 20m.,dcerka v 2r.takmer presne,sice su tam.krivky lepsie a horsie obdobia,navyse syn nebol az tak spavy...
Ono kazde dieta je ine..kebyze mam prvu dcerky mozno by som sa tiez bala mat druhe..ale zas pri mojej tuzbe asi ani nie. Neuveris,po 600nedeli s kolikovou malou a2r.energickym stuplom (stale v pohybe) ma pochytila tuzba po 3.dietati a drzi ma doteraz(aj ked tretie uz nebude).

@moncicatko ďakujem keď čítam všetky príspevky tak sa cítim o to lepšie, keď vidím koľko vás je lol. Po anglicky viem už som o Tom aj čítala 🙂