Progestanelle - nežiadúce účinky, dráždenie
Ahojte. Mám taký problém... Som v 14 tt a skoro mesiac užívam Progestanelle 100, každý večer si musím vložiť 2 tabletky (krvácala som, tak mi ich doktorka predpísala). Pri prvom tehotenstve som problém nemala, ale teraz ma strašne dráždi zo spodu 😩 Sprchovať sa tiež nie je bohvie aký dobrý zážitok, lebo ako sa umývam, tak ma to svrbí. Snažím sa jemnučko zmyť ten výtok, ale stále si ublížim kvôli tomu svrbeniu😩 A potom si môžete predstaviť ako to asi vyzerá celý deň 😩 Doktorka mi odporučila, aby som sa natierala Bepanthenom, ale dajak mi to nepomáha. Mal niekto takéto skúsenosti? Alebo ste ich proste nebrali? K lekárke pôjdem určite, len by som bola zvedavá, či mal niekto tiež podobné skúsenosti, lebo zatiaľ som sa tu nedočítala 🙄
mne ich nastastie vysadili okolo 12tt ale inak ano casto je to neprijemne a svrbenie...
Ja som bojím už toho, že to prejde do dajakej infekcie, lebo naozaj to nie je dvakrát príjemné 😩 alebo že to ublíži bábätku, som po 2 potratoch, už sa trasiem zo všetkého. tak zajtra uvidíme čo o povie dr keď ma uvidí zo spodu 😬 ďakujem dievčatá 🙂
Ja som bojím už toho, že to prejde do dajakej infekcie, lebo naozaj to nie je dvakrát príjemné 😩 alebo že to ublíži bábätku, som po 2 potratoch, už sa trasiem zo všetkého. tak zajtra uvidíme čo o povie dr keď ma uvidí zo spodu 😬 ďakujem dievčatá 🙂
@martina11906 ahoj prosím ťa,potom ti to prešlo?totiž ja som tiež vkladala pri prvom tehu a nič mi to nerobilo avšak pri tomto druhom je to katastrofa,a najhoršie že mám stále nejakú baktériu ktorá sa preliecuje,už mám pocit že je za tým práve progesterón a narušuje mi ph

@martina11906 ahoj ja som mala to iste zial nepomohlo mi nic dr mi doporucila canesten, nepomohlo az kym som nevysadila tak to bolo ok