Prosím o pomoc: čo robiť s ekzémom u 3-mesačnej?😢
Ahojte.
Uz skoro 2 mesiace bojujeme s ekzemom. Zaclo to mliecnou chrastou po prvom mesiaci, ale tej sme sa nastastie uz zbavili. Chodime koznej, no ta nam len meni masti. Zabral az kortikoid. Nechcela som ho dcerke dat, ale uz sa nedalo inak. Ale jakmile sa vysadi, ekzem sa vracia. Najlepsie by bolo jej zobrat krv, ekzem znaci zapal v tele (alebo alergiu), ma aj zvacsene uzlinky, ale alergologicka nas vie zobrat najskor v maji !! V strave som vynechala rajciny, papriky, zeler, tropicke ovocie, orechy, cokoladu, vajicka a chystam sa aj psenicu a kravske mlieko, ale uz fakt neviem, co budem jest. Asi len ryzu s mrkvou... Pijem len kojenecky Rajec a kojaci caj. Oblecenie mame len bavlnene (tak isto deky, plienky, prikryvky atd), periem v prirodnom eko gele a kokosovych vlockach a vsetko zehlim (avivaz nepouzivam). Nemame uz take skarede loziska ako na zaciatku, napriek tomu sa toho nevieme zbavit uplne. Obavam sa, ze skoncime na Kramaroch.
Viete prosim pomoct, co s tym ? Mala je plne kojena. Vo stvrtok 30.01. mala 3 mesiace. Pripajam aktualny stav na foto.

@katrin21 Uz som nas objednala na 20.02. Ale nevidim tam ziadny kontakt, ani adresu.