Režim 16-mesačného dieťaťa
Ahojte zienky, pochvalte sa a inspirujte ako travite den s 16m dietatom, ked ste cele dni sami doma☺️🤩
Ja mám akurát 17 m dieťa 🙂 no podstatnú časť sa hráme vystrajame skrýva sa mi do skrine , potom varíme nakladame do myčky spinkame papame ..ale ja som veľmi málo času doma my chodíme plávať skoro každý deň všelijaké výlety detské herne sme veľmi veľa času vonku ❤️ príroda je to najlepšie čo existuje aspoň pre mňa ❤️ a hlavne na jar a v lete keď je už teplo ...
@michaelove22 a keď už musím byť doma kôli počasiu celý deň tak máme detský stolček kreslime učíme sa z kniziek ukazujeme si maľujeme prstekmi hráme všelijaké hry veľmi veľa je aktivít pre detičky či už vytvarnych alebo máme smykalku v obývačke tam som spravila bunker a proste sa hráme šalime vyhadzujem ju som kôň alebo gargamel ale mňa to tak neskutočne bavi toto sa jej takto venovat ❤️ na terase máme trampolinu takú menšiu tam skáče 🙂
@majulino waau sikovna maminka! 🩵👌

Síce už má viacej, ale tak mali sme to takto dlhodobo. Vstával o 5:15 okolo 5:40 raňajky, o 8 desiata c.1, o 9:00 sem išli von, kde zjedol nejaké jabĺčko, banán, hrušku, domov okolo 11:30-12:30 kedy ako. Časť prechádzky pešo, časť v kočíku. Prišli sme domov mal obed, išiel spať na cca hodinku, hodinku a pol. Vstal dostal druhú časť obedu, pohrali sme sa, nechala som ho nech si robí čo chce, okolo 15-15:30 opäť von. Domov o 17. Vonku mal opäť nejaké ovocie. Keď sme sa vrátili opäť jedol. O 19 kúpeľ, zjedol ešte jogurt/chlebík/kašu a išiel spať okolo 20:30
Dnes má 2,5 roka a máme to plus mínus rovnaké. Varím na dva dni a tým, že stále vstáva tak skoro, tak varím zhruba od 5 rána. Víkendy mame trošku iné, ale to sme doma všetci 5.