Režim 7-mesačného bábätka

zuzula507
15. nov 2022

Ahojte zaujima ma koľko denne a ako dlho vaše 7 - 7,5 mesačné drobátka spinkajú, či sa budia v noci na mliečko, koľko krát este pijú mliečko počas dňa , prípadne váš jedálniček. Či dávate ovocie len doobedu alebo aj poobede.My sme s ovocím trošku pozadu.Papali sme a papame hlavne veľa zeleninky trojkombinácie, poobede kašu .Skúsila som dať malej výživu v skle a nechutila jej, skúsime inú príchuť.A dávate mäso 5x do tyždňa? dávame iba 1 -2x týždňa.

andreatytler
15. nov 2022

@zuzula507 V tom veku spaval 2x denne po 2 hodiny. V noci sa budil vela... to bolo najhorsie obdobie lebo akurat stvornozkoval a bolo to pre neho extremne vzrusujuce... do toho zuby a vyvojove skoky...
Mlieko mal vzdy pred spanim, takze 3x denne.
Prikrmy som davala pomedzi to. Nemala som ziadny fixny cas na prikrmy. Davala som ked mal chut. Tiez som uprednostnovala zeleninu pred ovocim. Ak zjedol pocas dna zeleninu, ponukla som aj ovocie, ale niekedy zjedol len jeden prikrm a tak som nukala zeleninu ako prvu. Maso som musela maskovat do zelelniny. Bolo vsetko mixovane. Davala som maso 5x do tyzdna a 1x vajicko. Podla mna je maso dolezite koli zelezu, ktoreho je malo v mlieku pre tak velke dieta.
Mal urcite veci co mu chutili a to som nukala dokola s malymi obmanami. (babaty, tekvica, zukina, jablko, hruska, kura, pstruh, hovadzie) Okrem toho instantne obylne kase (niekedy som nimi zahustovala ovocnu vyzivu.)

ls56
16. nov 2022

V tomto veku spavala este 3x. Na dva spanky sme prešli až okolo 9-10mesiaca. Spavala 8.00-9.00,11.30-12.30,15.00-15.30
Papala doobeda ovocie a na obed masovo-zeleninovy príkrm. Ostatok sme sa kojili. V 8 mesiaci sme pridali olovrant a v 9m večeru. V 10m zas aj raňajky.
Maso davame 5x do tyždna,1x vajicko a1x rybu.