Režim bábätka
ahojte mam taky problem že moja mala sa nevie prisposobit režimu ma 3 mesiace a papa ako chce chodi spat ako chce… tri dni je to fajn že uz si myslim ze konecne sa prisposobila aj dodrziavam vsetko na cas kedy ma jest kedy sa ma ist kupat a kedy ma spat lenze ona si to potom prehodi ako chce a je to tazke vratit jej ten rezim spät… mate prosim nejake rady ako jej ho nastavit lepsie a aby sa vedela lepsie prisposobit?
Tebe by sa pacilo, kebyze ti davaju jest vtedy a vtedy a davaju spat vtedy, kedy nechceš? Pocuvaj potreby dietata, nie tabulky.. každé dieta je ine a aj potreby sa menia rychlo a casto v tomto veku. Na rezim je ešte velmi skoro podla mna. Samozrejme, sú deti, ktore su ako podla tabuliek, ale nie kazde je take
@petronelkaxxx režim : babatko NEMA rezim. Aj ty niekedy chces jest iny cas alebo sa ti nechce, si viac unavena. Tak isto aj babatko ma city, nie je stroj. Ak dojcis, tak dojci tak casto ako babo chce (tam nie su casove limity na dlzku dojcenia alebo prestavku) pri UM uz su. Skus byt flexibilna a casom si najdete nejaky system a teraz skus spoznavat viac babatko a jeho signaly. Ked nebudes vyzadovat nieco aj sa ti ulavi a budes menej nervozna, ze to nefunguje 🙂
Skôr to vyzera, že ty sa nechceš prispôsobiť jej režimu 😁
V tomto veku este rezim nema. Mojim detom sa zacal vytvarat okolo 4.-5.mesiaca, akurat papal kazde cca tri hodiny a mysim,ze zaspinkal cez den po 1,5 h, dlzka spanku rozne, zvacsa to boli kratke spanky 30-45 min
Prisposobovala som sa dcerinmu rezimu vyse roka a podla toho som riesila vsetko, vsetky cinnosti, vybavovacky, vencenie. Na ukor jej rezimu boli len povinne poradne u lekarky, kde nas objednavala na cas. Inak spala a jedla ako uznala za vhodne.
@petronelkaxxx a malú násobilku a bicyklovanie už dáva v pohode? 😃 veď je to malé babo, treba sa chvíľu jej prispôsobiť, pokial nemusíte ísť na presný čas k lekárovi alebo niekam inam, tak jej jedinou úlohou je momentálne jesť, spať a plniť plienky 😃 postupne sa utrasie aj režim, zatiaľ si užívajte, ze k tomu nemusíte riešiť prikrmy a lozenie ci behanie 😃
No do 5m to bolo len o tom, ze vstaval rovnako a siel spat rovnako...cca polh hore dole. Rezim od 6m.

@petronelkaxxx 3 mesiace je ešte možno malo na úplný režim. My sme mali cca režim kúpania na hodinku, keď boli deti už viac unavené kúpali sme po 18stej,ak boli culejsie, tak pred 19stou. Dokiaľ som dojčila, tak papali na požiadanie. Spali keď boli unavené. Pomaly sa to upraví a hlavne zase sa to zmení. Ak je dieťa spokojné , nieje plačlivé, tak by som veľmi netlačila na pílu.