icon

Ročné dieťa a pes - ako riešite prístup k vode?

muddyska
11. jan 2021

Ahojte mamičky psíčkarky 🙂 chcem sa opýtať ako máte vyriešenú vodu pre psíkov. Mám ročnú dcérku a každý deň riešime misku s vodou. Niekoľko krát denne ju na seba vyleje 🤦 ako to máte vyriešené vy? Tak aby mal psík stále prístup k vode a dieťa ostalo suché? Dajte nejaké typy 🙂

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
pribinak
11. jan 2021

Normálne to mal/má položené tam kde aj keď sme nemali dieťa. Od malička sme syna učili, že nesmie tam chodiť a brať havinovi.
Tiež sa párkrát oblial, ale potom ho to prestalo baviť

julia2018
11. jan 2021

Mame mačku a vodu i granule má pod linkou v polici zabednene s malým otvorom aby vošla, takisto mačací záchod je za drevenou zábranou

jana137
11. jan 2021

Asi len vydrzat a vysvetlovat, ze to nesmie, casom ju to prestane bavit..my mame psa sice vonku ale moj mladsi zvykol bud vylievat alebo sa (obuty,/ vyzuty/ len v ponozkach) postavit do misky s vodou, dohovarala som mu vzdy ze z coho bude teraz Jaxa pit, ze bude smadna a pod... Casom ho to preslo, teraz to uz nerobi...

andreatytler
12. jan 2021

@muddyska My sme mali misky s vodou a jedlom pre macku v kuchyni a maly bol casto pri nich. Najskor sme ho chceli naucit ze mu budeme opakovat ze to nesmie... posluchol ale neprestal skusat. Cim viac sme zakazovali, tym viac ho to lakalo. Presunuli sme ich do zadnej izby a dali zabranu do chodby co vedie do izby. Vacsinu casu sme v kuchyni a obyvacke a odtial sme odstranili vsetko co nechcem aby chytil. Tym padom nemusime chodit za nim a neustale ho sledovat. Ked potrebujeme ist do spalni, dame dolu zabranu a ideme spolu. Chodime aj do zadnej izby a ked sme tam samozrejme ho to laka k miskam... tam ho sledujem a davam pozor aby nechytal. Uz je to 6 mesiacov a este sa mu nezunovali. Proste co si nemoze ochytat a olyznut, tak to ostane pre neho lakave a zaujimave. Takze len davat pozor, ked sme v tej izbe. Skusa stale.☹

mamamalvinka
Odpoveď bola odstránená
syslik81
12. jan 2021

na zachode .. ma mysku s wc macka a v kuchyni pes v takom stojane z kt by to dieta tazsie vybralo ..ale moju ako dieta ani nenapadlo vylievat vodu -sice sa pokusila zjest jej jedlo ale len raz a nechutilo

hennyinnsbruck
12. jan 2021

Neriešila som extra. Dieťa treba vychovávať - upozorňovat vysvetľovať a raz ju to prejde. Moja si v tej vode pár x nohy vymacala, ruky pár x sa z nej napila ale prešlo ju to tuším kolo 1, 5 roka.