icon

Ročný chlapček neustále plače

27. nov 2022

Ahojte , prajem vám krásny deň chcem sa opýtať pýtať radu pomoc čokoľvek , mám 3 ročného syna ( je neskutočný ) ❤️ počúva , máva ťažké dni ale je dokonalý syn , potom mám syna čo budem mať v decembri teraz rok (vianočný darček ) 🖤 tiež výnimočný a iný , a som tehotná tretíkrát 🖤 tiež chlapček 🙂
Len som už zúfalá neskutočne , a smutná … môj ročný synček neustále plače , nevie sa sám vyhrať áno chvíľu pritom je pri ňom stále starší brat ľúbia sa , pomáha mu, moja pomoc znie .. malý ste ak vy takéto obdobie ? Synov? Malý stále ruky , nestačí si k nemu kľaknúť polubit , alebo sa s ním hrať proste sa bude po mne liepat ( čo je v poriadku ) milujem to radšej nech lezime a tak sa lubime ako by som ho musela nosit ako tehotná , neustále sa mu niečo nepáči vezmem mu niečo z rúk hnevá sa neskutočne pomaly sa o zem hádzať ide , hnevá sa , stále plače , mrnci .. nevšímať si ? Upozorňujem .. ukážem ej ej , no no ..
Nechať ho ? Ja už neviem ako a čo robiť :( aby stále neplákal , nemrncal .. a zúbky máme 4 , dokopy predierajú sa nám ďalšie .. len nemyslím si že od rada do večera je koli tomuto taký každý jeden deň .. vezmem na ruky položím a neskutočný plač .. prejde to keď sa narodí tretie bábätko syn bude mať najmladší 1,5r ..ďakujem za radi , na deti som sama od rana do večera to mi nevadí som s nimi rada len stále plač .. spínkame už 3 deň jeden spánok 2,5h .. takže tak muža mám na mesiac preč v zahraničí určite to poznáte tiež .. staviame domček takže robí to pre nás 😍 len som už unavená a nevládzem 😞 ako a čo robiť .. aby neustále neplakal , nehneval sa , stále si niečo vyžadoval ..

Strana
z2
lasoli
27. nov 2022

ale bed pises ze ked ho nemas na rukach ze pri nom lezis,proste on reve a ty robis veci aby nereval.Nvm uz podla vyjadrivania zznies tak precitlivene.

kiki234
27. nov 2022

Mam 1 rocneho a 2 rocnu. Ano mali sme tento problem pri druhom, ale mam pre teba dobre spravy. Posledne dni to speje k normalnym kolajam. Hneval sa ked som ho nevzala na ruky, ked som mu vzala flasku s vodou lebo som si uvedonila ze vypil 250ml na ex 😀 hneval sa ked mu segra vzala hracku.. Ale uz to pomaly odchadza a je kludnejsi je to len obdobie. U starsej to takyto extrem nebol

Strana
z2