Ruksak Fresk - skúsenosti

alex2019
18. sep 2020

Ahojte, mate niekto pre dieta ruksak tejto znacky? Chcela by som 19 mesacnemu synovi kupit nejaky prvy ruksacik, nechce sa mi za neho davat nejak extremne vela, lebo podla mna ho znici, do skolky urcite budeme potom iny kupovat. Nasla som pekny od znacky Fresk, je to holandska znacka, viem, ze robia termoflase a detsky riad, ale teda ruksaky som prvy krat videla. Nakolko neviem, ze by ich mali v kamennom obchode, tak budem objednavat a teda rada by som mala nejake referencie, nech neobjednam daco zle. Hodnotenia na nete som zial ziadne nenasla. Dakujem. Tie vzory su rozne, nejde mi o hodnotenie tohto konkretneho, ale o to, ci je ten ruksak fajn kvalita a ci je vhodny pre take male dieta.

gubiko
18. sep 2020

ja žiaľ neviem poradiť, no je krásny. v závislosti od toho, na aké veci ho bude syn používať by som volila aj batoh. vyzerá totiž, že nemá polstrovaný chrbátik. ak tam bude nosiť plyšákov, tak nevadí. ak aj vodu, či trošku ťažšie veci, tak zrejme by som volila batoh s polstrovaným chrbátikom. my máme affenzahn, ten je v rovnakej cene, aj keď teda je to iný dizajn, a sme s ním spokojní.

samarra
19. nov 2020

@alex2019 ahoj, ja mam dospelacky, je uzasny aj eko, len farby by som volila tmave. mam ruzovy a vsrtko na nom hned vidiet, aj ked davam pozor.
my sme mali prvy skip hop a ten bol neznicitelny a prisiel mi aj praktickejsi materialom.

maykabriska
13. okt 2021

ahoj, ja som kupila detom - 6 rokov a 4 roky, skusala si ho aj dvojrocna a bol na nu privelky podla mna... co sa mna tyka, nie som az taka spokojna, akoze je krasny, ale putka hore su prisite prilis daleko od seba, takze detom to pada z ramien, musela som to odstrihnut a presit viac do stredu, a aj nastavitelnost dlzky tych "putok" (netusim ako je to spisovne po slovensky) slabo drzi, detom sa to stale povoluje a potom im opat viac pada z ramien, zvazujem, ze to tiez nejako prichytim, len som este nevymyslela ako... ale su naozaj krasne, v konecnom dosledku som rada, ze mi toto niekto nenapisal skor, lebo by som ich asi nekupila... takto sa sice s nimi pasujem, ale tesi ma pohlad na deti, ked ho maju na chrbte, lebo je to take krasne :D

maciatkolulu
14. okt 2021

@alex2019 nemá hrudný pas. Deťom to potom padá z pliec