Rutina s bábätkami
Akú rutiku mávate s babatkamk? Myslím čas na hranie napríklad (na brušku) alebo iba kŕmite a spinkat
Tak podla toho ake stare babatko. My sme boli s muzom nadseni novopeceni rodicia, takze sme sa snazili uz novorodencovi vselico ukazovat, stale sme mu nieco rozpravali, nosili po dome, ale samozrejme bol z toho potom pretazeny, tak sme zvolnili. Potom uz ked mal okolo 2-3m, tak uz zvladal a mal rad take okienka, ze sme pozerali kontrastne karticky, knizky, ale takym tempom, ze jeden obrazok na 20 minut. Brusko bolo u nas neuspesne, sice som ho davala, ale nemal to rad, max tych 10-15 minut denne sa nazbieralo. Ked sa v 3.5m otocil sam, tak az vtedy tam chcel byt.
@marianarem ďakujem. my mame teprve mesiac. Kontrastne kartičky ho veľmi zaujimaju na brušku je rad ale tiež mám pocit že niekedy je preťažený z toho. Skôr som myslela takú rutinu, že okolo 9-10-11 atď kedy von kedy sa hrať koľko sa hrať
Aha, tak to sme v tomto veku nemali, moj syn nebol vobec rezimovy. Nieze by som nechcela 🙂 Spal a budil sa naozaj nahodne, niekedy spal 40min, niekedy 3 hodiny. Hore bol tiez hocikolko, niekedy pol hodinu, niekedy 5 hodin, a to aj uprostred noci, takze o nejakej rutine nemohla byt rec. Kocikovat som chodila vacsinou poobede.
My sme v tom veku1 mesiac isli kazdy den aspon raz von s kocarom. Kedze som kojila, tak babo jedlo ked si vypytalo takze moc rutina tam nebola 🙂. Spat sme chodili okolo 20. Kupali sme tak kazdy druhy az treti den (podla potreby). A ked babo bolo hore, tak som ho davala na brusko a ukazovala karticky, pustala pesnicky... ale nejaka rutina bola u nas mozna a zavadena az okolo 5 mesiaca

Tak podla toho ake stare babatko. My sme boli s muzom nadseni novopeceni rodicia, takze sme sa snazili uz novorodencovi vselico ukazovat, stale sme mu nieco rozpravali, nosili po dome, ale samozrejme bol z toho potom pretazeny, tak sme zvolnili. Potom uz ked mal okolo 2-3m, tak uz zvladal a mal rad take okienka, ze sme pozerali kontrastne karticky, knizky, ale takym tempom, ze jeden obrazok na 20 minut. Brusko bolo u nas neuspesne, sice som ho davala, ale nemal to rad, max tych 10-15 minut denne sa nazbieralo. Ked sa v 3.5m otocil sam, tak az vtedy tam chcel byt.