Sab simplex verzus Coliprev
espumisan nám zaberal
Sab simplex nam to jedine pomohlo prekonat koliky do kazdej flasky kojenia 15 kv
My sme presli vsetkym a zabral iba coliprev
Jednoznacne v nasom pripade bol top SabSimplex
Babycalm..prirodne silice😉 a oleje.
ani jedno nie je na kakanie. coliprev sme davali kvoli bolesti bruska, pomahal, ale stolicu to nijak neovplyvnilo. porad sa s pediatrom ak sa babo neviem dobre vykakat
Babylcamk nie ak m dieta reflux na to pozor
Oprava - Babycalm
@iwanka222 nam zaberal Lactekon. a upravit stravu... pokusit sa davat vyzivu s obsahom sliviek, hoci aj na ranajky. a tiez by som pridala do stravy aj probiotika. deticky maju radi MACIKa, ten ma chut bielej cokolady . ale ten sirup fakt len ked par dni nekaka. nepises ake stare je dieta. ci ho zapeka, alebo ci to je skor psychika, strach z kakania, ze to bude boliet a pod. mojim som obcas musela dat aj glycerinovy cipok, ked to inac neslo. niekedy stacila len polka a uz ta predstava, ze maju cipok ich prinutila sa vykakat. drzim palce.
My sme striedali coliprev a sabsimplex
@iwanka222 ak je kojeny, nemusí kakat ani 2 týždne.. Ak ho naduva, tak z menovaných poskusat.. Nam nepomáhalo nič.. Možno nosenie v satke.. Mam takmer plnú fľašku sa simplex, darujem za poštovné😉
@iwanka222 ja by som skusila masaz bruska, a tiez mozno aj nahriat brusko. ked vidis ze sa puci, vtedy troska pocvicit. lekarka by ti mala ukazat ako s nozickami aby sa brusko uvolnilo. nedaj sa odbit tym, ze kojene dieta nemusi kakat aj 2 tyzdne. tvrdi sa to, lenze ked vidis ze babo je nepokojne tak mu to zrejme vadi.
Ak chcete davat kvapky typu sab simplex, dajte espumisan radsej. Ten sa nevstrebava do tela, ale zostane iba pekne v creve kam patri. Ak ma dietatko viditelne velke problemy, treba pouzit rektalnu rurku. Vyvarit pred použitím. Nam pomohlo to, ze ako trojmesacny sa uz dost hybal na to, aby si vedel s bruskom poradiť aj sam 🙂
Probiotika ste skusali? Lieky co pisete su na koliky. A rektalna rurka len v nevyhnutnom pripade

Ale sab simplex.pokial viem.je na naduvanie a coliprev na intoleranciu laktozy a to treba davat pri kazdom krmeni ale neviem ci to suvosi s kakanim a neviem ake stare dieta mate