Skin-cap krém na seboreu alebo atopický ekzém

silviavisz
31. mar 2020

Ahojte.pouzival niekto krem skin-cup na seboreu alebo atop.ekzem? Podla dermatologicky ma syncek na tvaricke seboreu, podla pediatricky je to atop.ekzem. predpisala mi krem s kortikoidmi, ale vraj ten skin-kup je velmi dobry prace na take problemy (bez kortikoidov) ma s tym niekto skusenost? Dakujem krasne

kristinajo
31. mar 2020

My mame velmi dobru skusenost. Ked bol syn maly, mal seboreu... Na kozne sme chodili ako na klavir. Dostal kortikoidy, 2 tyzdne dobre a potom to iste. Ked mal syn asi 3 roky , kamoska mi poradila tento krem.... odvtedy sme na kozne nepachli a syn bude mat 15 rokov. ... Stale ho mame doma, lebo obcas sa mu objavia nejake suche miestecka (za usami, alebo pod kolenami) , ale par dni pomasti a vsetko OK. 😊 Za mna odporucam

ecko80
31. mar 2020

@silviavisz Ahoj, ja som ho davala malemu pri ekzeme, ked mal 2 mesiace (so suhlasom koznej dr.). Je super, zabera a hlavne vyrazne zmiernuje, odstranuje svrbenie🙂 Pouzivam ho aj ja, ked sa mi vyhodi ekzem.

gabika0825
31. mar 2020

@silviavisz Nemala si na mysli Skin-cap? Určite áno za mňa, veľmi pomáha

avokado28
31. mar 2020

@silviavisz ahoj, tento krem mal pred rokmi aferu, ze maju v zlozeni kortikoidy, podobnych diskusii je tu kopa. Na uvazenie, nie je mozne vyliecit ekzem zo dna na den a tento krem to dokaze. Takze?
Takze ja tomu jed oznacne verim, ze kortiko obsahovali. Vyrobca bol aj usvedceny. V niektorych krajinach je zakazany, u nas je legislativa maksia.

avokado28
31. mar 2020

@silviavisz komentar od baby s nickom demo

silviavisz
autor
31. mar 2020

Dakujeme 😊 zatial iba dobre ohlasy 🙂 . Pise sa.ze 15-30 min sa moze oplachnut. Moze alebo sa musi? Nie som si ista. Ci to mozem nechat posobit cez noc.

silviavisz
autor
31. mar 2020

@avokado28 precitam si dakujem

sonnenshein
31. mar 2020

Atopicky eksem mam od narodenia. Skincap je sice drahsi, ale zaroven je to doslova jedina vec, co mi zabrala. Takze za mna nan nedam dopustit!
PS. Ano, stipe, a znamena to ze ucinkuje. Ked som to dala muzovi na nieco co vyzeralo ako eksem, ale nebol to eksem, ziadne stipanie necitil.

vegetarian13
4. júl 2020

teda na seboreu moze byt? lebo my tiez pouzivame na atop. ekzem, ked sa objavi fliacik, pomaha nam vzdy........teraz mame ale seboreu aj vo vlaskoch, ma to zacervenane podrazdene, olivovy olej to zhorsil......neviem, ci mozem vyskusat skin cap.....

janulla1
4. júl 2020

@vegetarian13 na seboreu vo vlasoch je super bioderma node DS šampón, po viacerých pouzitiach seborea pekne vymizne 🙂