Spací režim jasličkára
Ahojte kočky !!!!! Kedy chodia spať a kedy vstávajú vaše detičky, ktoré chodia do jasličiek ? Nám od nového roku hrozí brutálne skoré vstávanie (po 5.00) , kedže som si našla prácu mimo nášho mesta. Neviem, ako to malý zvládne. Teraz vstávame okolo 6.00 a ideme spať 20.00 a je to celkom OK.
Tak u nas sa vstava do jasliciek o 7. Zacali sme neskor,ale zistili sme,ze potrebuje este cas na pomale prebratie a tulkanie rano,tak sme zacali budit skor a nechali si ten mojkaci cas rano plus kludne ranajky a ziadne rychlo,rychlo,lebo nestihame. Prve jaslicky sme dochadzali autom 20km,ale od septembra sme zmenili za jaslicky na vedlajsej ulici no vstavanie ostalo na ten isty cas,lebo peso nam to trva rovnako ako ked sme nalozili do auta a vyrazili. Spat chodime o pol8. Teda nicny ritual vtedy zacina +/-. Umyt,citat knizku,pocuvat rozpravku z CD a potom eate zaspavanie s drzanim za ruku. Niekedy zaspi za 5min a inikedy mu to trva aj 1,5hod. Neviem od coho to zalezi. Ked to tak zhrniem,tak v noci spi cca 10hodin. Dufam,ze som pomohla.

Ja sa pripojim, tiez ma to zaujima...u nas na rok skolka, ale vstavanie bude tiez skore musiet byt