icon

Spanie 6-mesačného dieťaťa na prsníku

22. jan 2023

Ahojte.
Mám 6 mesačného synčeka. Spinká aj zaspáva na prsníku.
Raz denne ho nechám spinkať na prsníku preto vtedy sa mu najlepšie spinká. Je to v poriadku ? Okolie na mňa útočí že to nemám robiť, ale on je bezcumlikovy a mne to nevadí.

malacibulka
22. jan 2023

Ked ti to nevadi tak kde je problem?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jan 2023

@malacibulka to že nátlak okolia ma niekedy núti premýšľať o tom či je to správne.

malacibulka
22. jan 2023

Premyslat je v poriadku. Menit nieco co vam obom vyhovuje a neskodi, len na zaklade tlaku okolia, v poriadku nie je.

Vezmi to odo mna - ja by som to nerobila lebo mi to nevyhovuje. Ale nejdem ti svoj nazor tlacit. Dolezite je, ze ste zdravi a spokojni.

ankare
22. jan 2023

Samozrejme,že je to v poriadku. Synček je maličký a potrebuje to. Si úžasná Maminka! Malý je iba chvíľu,treba si to vychutnať a užiť čo najintenzívnejšie. Ja som sa naučila hovoriť okoliu čo najmenej. Držím palce!

zmrzlinka2021
22. jan 2023

Aky natlak okolia? To ako mas okolo seba ludi a oni ta ocumuvu, ze ti syn spi na prsniku?
Ako o tom okolie vobec vie?

Ved to je dost intimna vec.

marcellka32
22. jan 2023

Môj bol kojeny do 3 rokov a v podstate okrem muža a dcéry o tom nikto nevedel, načo, načo vesiate na nos intímne informácie o vás niekomu ?

thereisabear
22. jan 2023

Keď máš jedno dieťa je to v pohode, pri viacerých už náročnejšie. Keď ti to vyhovuje, je to v poriadku, keď nebude, tak si to nastavíš inak. Aj časom sa to môže zmeniť, nebude tak navždy.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dominidi
22. jan 2023

Samozrejme, ze je to v poriadku. Cokolvek co robi stastnou teba a tvoje dieta, je v poriadku a inych do toho prd..moj maly tiez zaspava na prsniku a to spojenie mi predsa nejaka tetka susedka alebo svokra nebude brat😉

nwnw
22. jan 2023

A kto na Teba tlaci? Netreba to nikomu vesat na nos. Mne tak deti spavali obe a tu su zdrave a samostatne. Odstavene okolo 2. Narodenin.

aneta09
23. jan 2023

Môj syn má 2,5 roka a u nás to je tak isto. Od narodenia zaspaval výlučne len na prsníku, stalo sa že pár krat zaspal aj sám ale to už musel byť taky unavený, že len ľahol a spal. Keď vidím že tvrdo zaspal pomaličky ho dám ležať vedľa seba a spinka ďalej. Ak ti to nevadí kašli na to čo hovoria iný 🙂 ja to napríklad vnímam ako relax a čas len na nás dvoch keď po obede chce malý spinkať, ľahnem si s ním a keď mám všetko porobené oddychujem s ním. V septembri ho plánujeme dať do škôlky a už teraz myslím na to čo budem bez neho doma robiť 😅 užívaj si trávenie času s bábätkom pokiaľ to je môžné, je to to najkrajšie obdobie

sakaca
26. jan 2023

ano samozrejme pokiaľ to tebe nie je nekomfortné tak je to úplne v poriadku