Spánok 21 mesačného dieťaťa

lucinkamt
14. jún 2016

ahojte, ako to vyzerá s večerným zaspavanim vašich detičiek? Naša bola dlho naucena ist spat okolo pol 8 - 8 hod a zaspavala viac menej sama. A teraz keď ide spat tak je to veľký problém. Zaspi až medzi pol 9-9 vecer a aj to musím ležať pri nej a nemôžem sa pohnúť kym nezaspi, niekedy to trvá aj hodinu 😒

nerko
14. jún 2016

Nam sa to tiez vsetko zmenilo. Mame 23 mesiacov. Kedysi zaspala 20:00 sama v postielke. A teraz 21:00, niekedy aj neskor a musi manzel uspavat. Zaspi vacsinou do pol hodiny.Mozno je to aj tym, ze je dlhsie vidno. V noci este papa mliecko. Okrem toho som cela stastna ak sa viac nezobudi. Su noci ked aj dost mrnci, zubky v tom nebudu. Skor sa jej sniva. Vacsinou pomoze cumlik.

zuzanaete
14. jún 2016

Je dlhsie svetlo. Nedivim sa, ze si posuva rezim. Teda pokial nemate uplne zatemnene okna.

hari_
14. jún 2016

Ahoj, my máme 22 mesiacov, spime tak ze si lahnem k nemu na postel a ked zaspi tak ho potom prelozim do postielky, sam by nezaspal. Trva to tak do pol hodiny, chodili sme spat o osmej vecer, ale teraz ked je vonku dlhsie vidno tak chodime o pol 9 a kym zaspi tak je aj 9 hodin. Tak ked mas pocit ze ho uspavanie trva dlho tak ho skus po obede zobudit skor, mozno bude viac unaveny a zaspinka skor.