Spánok cca 6-ročných detičiek
ahojte, zvyknu mat ešte vase deticky v tomto veku poobedny spanok?..ak ano ako dlho zvyknu spat?..dakujem za kazdu odpoved
Doma už nespal, len v škôlke si sem-tam zdriemol.
moja starsia spavala este aj prvy polrok na ZS, ked prisla z druziny o tretej tak si na pol hod.isla zdriemnut. ako predskolacka spavala aj v skolke aj doma normalne - 1.5 -2 hodiny cez obed. ak nespala na obed, k veceru uz bola velmi nervozna a nedalo sa s nou normalne fungovat.
ja mam dvojicky a od 3 rokov nechcu cez obed zato vecer chodia skorej spinkat
Doma nespinuz dlho v skolke teraz v predskolskej uz zaspu malokedy. Spia tk 2-3 deticky v triede pravidelne zvysok sem tam zaspi vraj
Moj syn v predskolskej triede v skolke sem tam zaspal ked oddychovali ale doma cez vikend nikdy nespal. Ked zacal v septembri v skole tak sa mu dvakrat stalo ze prisiel domov s teplotou a musel si dospat. Spal cele poobedie a celu noc a rano zase v pohode. Kym si zvykol na tu skolsku zataz. 🙂 teraz spi cez den jedine na dovolenke kde sm epotom dlhsie hore 🙂
Uz nespi asi dva roky ani v skolke ani doma :D vynimocne sa stane ze v skolke zaspi. A vecer chodi spat o 8
Moja o desiatej a to nemá áni 6..🙈
nie nespí a už dosť dlho

Predškoláčka 6r. V škôlke zaspi prvá, doma nemusí, ale keď si s nou niekto na obed ľahne tak zaspí aj 2 hodky ale potom večer sa jej nechce zaspať hneď tak len leží a rozpráva a 100x curat a piť a hladná je😁