icon

Spánok novorodenca v nemocnici

schwarzbacherova
1. okt 2022

Baby ako vám spavali deti v nemocnici?mne strašne málo a to o kojeni ani nehovorím hrúza....spala som asi 3hodiny dokopy aj to len bdela

barbora0308
Autor odpoveď zmazal
cyberk
1. okt 2022

ja som mala malo mlieka, na treti den sme zacali prikrmovat UM a spinkala konecne krasne.. a aj ja :D

nikayla
1. okt 2022

Pozerám, že si z KNM, tak si v CA? Mne tam spali obe deti celé noci. A aj ja 😁

ls56
1. okt 2022

Este sa ti len narodila😀 cely mesiac bude taky. Minimalne. Zapoj co najviac do starostlivosti ocka,babky,kto moze nech pomoze. Doma to nebude o nic lepsie,tak nech si oddychnes trosku aj ty. Neboj zvladnes to, aj s deficitom spanku. Moja mala zo zaciatku vymenenu noc a den a to bol zahul😀

schwarzbacherova
autor
1. okt 2022

@nikayla v Žiline

kapanek1
1. okt 2022

Ked pridete domov vsetko sa zmeni. V nemocnici same vizity, vysetrenia, nic svoje ...

nadazdi
1. okt 2022

@schwarzbacherova tiež som rodila v Žiline a pri mojich deťoch sa len striedali sestričky, lebo zjapali na celé oddelenie, fakt tam chodili na striedačku, skúšali úplne všetko.. v noci mi jednu aj druhu vzala sestrička na nočnej do kočíka a hojdala, že nech si pospím 😅 ale bola som obidvakrat na nadstandarde

surama
1. okt 2022

@schwarzbacherova U mna to bolo rovnako ako u teba. Maly prereval noci..boli sme tam tyzden. Vravela som, ze je hladny, ale vzdy ma len odpinkli, ze ide zo zasob a bla bla... Doma som mu dala UM, dieta mi krasne spalo, ja som sa ukludnilo a hned sa mi aj mlieko spustilo 🙂

ankare
1. okt 2022

@schwarzbacherova mne chlapci v pôrodnici vôbec nespali a sú to nespavci dosiaľ. Ale neboj, verím,že Tvoja dcérka sa upokojí doma. Držím palce!

althejka
1. okt 2022

@surama presne ako ja.stale som chodila ze mu treba jest a nieeee netreba. Ja po kyrete stale nalacno a na transfuzke. Az ked mu sli nabrat krv a nesla schytal zltacku, tak mi prisla jedna nadhera oznamit ze on je hladny a co nepoviem. Tak som jej velmi pekne ako kvazi kolegyna z detskej nemocnice odpovedala ze by ma musel niekto pocuvat od nich. Odkedy sa prikrmil, nebolo spokojnejsiejo babatka. Strasne ma to hnevalo. A mrzelo

beata_k
1. okt 2022

@schwarzbacherova Bud je hladny alebo chce spat s mamou. Som skor za to, ze je hladny.
Daj mu UM. Neboj dojcenie sa rozbehne 😉

surama
1. okt 2022

@althejka Aj u nas tak :( Moj samozrejme chytil zltacku...to ze okrem smolky tyzden nekakal nikoho nezaujimalo....Dali ho pod modre svetlo a este mna zdrbali, ze vkuse reve, ze ma tam byt cely den...a im vravim, ze prikladam ho, ale stale je hladny..no des. Doma jak dostal poriadne najest, tak bol klud 🙂 Kebyze mam ist este raz rodit, tak kym sa mi rozbehne mlieko, tak bez pytania by som mu dala UM.

sasanka605
1. okt 2022

Na houby. Ja som normalne dala sestričkam, inak by som nespala asi vobec. Mlieko tiez nic, pri druhej som sa uz netoto a dokrmovali. Doma sa to spravilo, síce pomaly ale do dvoch týždňov bolo dobre.

mogaa
1. okt 2022

nuž ono to nie je ani tak prostredím ako dieťaťom....lebo sama zistíš že dieťa ti zaspí aj pri hluku áut v meste, v obchode, všade....práveže tam kde je rušnejšie môže spať lepšie ako v tichu.....

schwarzbacherova
autor
1. okt 2022

@mogaa už nech sme doma vo svojom prostredí

nerya
1. okt 2022

Skoro celu noc 😀 ale to asi po tom mojom oblbovaku, potom doma sa už párkrát zobudil a samozrejme nespal, bojovali sme s kojenim, skúšali dávať pohárikom, prebalovali, no hrôza 🤣

bluemoon24
1. okt 2022

@schwarzbacherova muj spal jen na me a ja jsem se bala, ze mi spadne (prvorodicka) takze jsem nespala skoro vubec. Jasne ze byl hladny. Kdybych sla nekdy znova rodit, tak si beru svoje UM.

mogaa
1. okt 2022

@schwarzbacherova ono aby si nebola prekvapená....suseda sa doma nevyspala prvé 4mesiace, dieťa jej v noci nechcelo spávať, noc čo noc ho vozila po meste aby zaspalo......v aute spalo, prišli domov a oči otvorené a vreskot na celý panelák....a to mala doma ešte staršiu prváčku, takže s tou býval doma v noci muž a ona s mladšou sa vozila noc čo noc po meste v aute.....inak by sa nikto nevyspal.....prešlo to po 4mesiacoch😉naša okolo pol roka bývala tiež hore od cca 20:00 až do pol druhej ráno, nepomáhalo nič, ani posunúť spánok ani posunúť kŕmenie či kúpanie....ale sú aj deti čo od narodenia prespia celú noc, rovnako aj také čo sú hore každú hodinu-dve....

althejka
1. okt 2022

@surama ano mamina mi doniesla termosky a nadavkovane mlieko a davala som normalne po kojeni este doťuk. Pribral zltacka lepsia a ja lepsie vysledky sup domov. Tam sa rozbehlo vsetko a bol pokoj

paulita
1. okt 2022

@surama Ja som rodila vo Zvolene a tiež som nemala mlieko prvé 3 dni, prikladala som, ale keď som povedala sestričkám, že nemám ešte mlieko, hneď mi dali bez rečí prvé mliečko Nutrilon v malej fľaštičke + k tomu čistá fľaška s cumlíkom. Boli úžasné a patrí im veľká vďaka. Doma sa mi mlieko rychlo rozbehlo a kojila som 1,5 r. Maličká v pôrodnici pekne spala a ja som pri nej oddychovala 🙂, sem - tam som ju povozila po chodbe v postieľke na kolieskach

thoughtfulweirdo
1. okt 2022

Nespali ani jedno 🤭 s dcérou som za všetky 4 dni spala dokopy 4 hodiny, so synom za 72 hodín asi 5, takže malé zlepšenie 😄 dcéra doma potom spala lepšie, syn nespal dokopy nič prvé 4 mesiace, potom sa to trošku zlepšilo.

surama
1. okt 2022

@paulita To si mala velke stastie ❤️ Myslim si, ze aj moj pobyt v nemocnici by bol uplne iny, kebyze sa maly poriadne napapa.

amelie2017
1. okt 2022

Dcera nespala, len na mne. Aj to som musela mat postel hore, v polosede. Pozasivana cela, vsetko ma bolelo. Dalsie 2 roky spala len nalepena na mne alebo na muzovi.
Syn, ako som ho polozila do toho vozika, zaspal. A spal. A spal. A spal. Prebalila som ho, nech sa zobudi a on spal. Prezliekla, spal. Snazili sme sa ho zobudit ako sa len dalo, spal. Striekackou sme mu davali odsate kolostrum, spal. Budil sa cca kazdych 7 hodin, pokukal, potiahol z cici a spal. A tak aj doma. Dala som do postielky, spal. Polozila na gauc, spal..do 5 mesiacov..potom zacal kolotoc chorob a len reval. Ale aj teraz (bude mat 15 mesiacov) zaspi aj na hojdacom konikovi. Ale ked je chory, len na rukach a rev.