icon

Spoločný spánok a vstávanie muža do roboty

7. jan 2022

Ahojte, spíte s mužmi v jednej posteli keď máte novorodenca a muž vstáva do roboty? Alebo spíte oddelene?

Strana
z2
nikha2809
7. jan 2022

Nas syn mal také kolíky že dva a pol mesiaca bez preháňania stále plakal aj v noci,celé noci neskutočne.Muz vstáva do práce 2.30 ráno,miliónkrát som ho posielala späť do obývačky,aj sama som s malým išla keď nechcel ísť ale vždy prišiel za mnou že nemám vymýšľať a ísť do spálne.vraj má v Tom nenechá samu.ale zvykol si aj pri tom placi zaspať a malý veľakrát akoby to vycítil do ten druhej spal a potom keď odišiel muž do práce spustil.

tinkerbell
7. jan 2022

Neboj sa zvládneš to a ešte lepšie ako keby tam bol muž, lebo sa nebudeš báť, či ho nezobudíš. Môj manžel má veľmi ľahký spánok, takže pri každom bábätku spal v druhej izbe. Moje deti zase zaspávali na prsníku, takže spali so mnou v posteli.

es2021
8. jan 2022

@blsaktrochuinak to znie ako riadna pohoda 😊 od chrapajuceho muza by som sama utekala do inej izby,tak obdivujem vas tvrdy spanok 😊

blsaktrochuinak
8. jan 2022

@es2021 ja som po celom dni s tymito dvomi syslami tak odpalena, ze mne by mohla zbijacka pri hlave fungovat, no spanok mi nevezme 🤣🤣

Strana
z2