Sťahujú kaučukové cumle z predaja?
Ahojte, neviete prečo neviem nájsť kaučukové cumle v obchodoch?! Tesco má len silikónové, v drogériách len tie staré kvetinkové za euro, a v Predeti.sk som našla jeden, hneď som ho kúpila, bol to taký dopredaj pri pokladni, potom tam majú podľa môjho názoru len tie nepekné celokaučukové... Chcela som mu kúpiť nejaký pekný ako Suavinex alebo Avent a mne pripadajú hrozne tvrdé tie silikónové... Sťahuje sa to z predaja? Lebo nechápem..
aj syncek pouziva iba kaucukove a u nas su velmi pekne a stale v predaji...zatial som si nevsimla ze by im v obchode chybali 🙂
V Predeti.sk je široký sortiment všetkého, tak som prekvapená a Tesco tiež nič... Budem musieť pozrieť internet, zachvíľu bude musieť ten jeden vymeniť. A v akých obchodoch to kupujete vy?! Ja som z Nitry a neviem sa dopátrať :D
Ďakujeem 🙂 Tak tam by ma vážne nenapadlo hľadať, pojdem pozrieť aj ja 🙂
Ja kupujem kaucukove MAM ale tiez som mala problem najst, cez internet som potom objednala - lepsi vyberz
Aj tam som pozerala, možno v inej som to raz videla, ale nee v tej, do ktorej chodím, mala by som zmeniť lokalitu asi :D
Aj v lekárňach zvyknú mávať.
Ďakujem baby, skúsim si viacej oči otvoriť 🙂
Baby krásnu ponuku kaučukových cumlíkov je od Suavinexu, je to kvalitná španielska značka, kvalitné a krásne cumlíky, klipky, flašky proste všetko!!!!
baby pozrite aj FUN PAGE: https://www.facebook.com/JoolzSlovakia?fref=ts

nie ja som malému normálne u nás kupila 🙂 aspon o tom neviem 🙂