Sťažovanie suseda na plač dieťaťa
Ahojte, zažili ste ze sa vám prišiel sťažovať sused že vám pred dverami plakalo dieta a keď ste prišli z vonku. Cely jeho plač netrval podotykam viac ako 2 min. A on sem došiel zvoniť, trieskal na dvere že sme mu zobudili malú, že prečo sa nevyzuvame vo vnútri, načo sme si robili tri deti keď ich nezvladame a neviem co este všetko. Máme štvorročného, dvojročného a trojmesačné bábätko. Takže občas je u nás rušno no nič extrémne.
U nas bol sused, ze stale buchame. Maly sa ucil chodit, obcas spadol, kolienkoval.... pre susesa to bol buchot. On argumentoval tym, ze ako je tichucko. Tak som mu pocvedala, ze pocujem kazdy jeho telefonat, aj jeho nocne chrapanie.
Odvtedy sa nezdravil, a my sme ho zdaleka obchadzali. Syn sa ho bal.
@nikpa nasi uz vtedy spia, takze po 22 u nas je tma, mozno obcas babo v noci zaplace ale to vacsiniu vtedy ked mi vezmem prso a davam ho na druhe takze chvilka
@katarinka1990 ahoj, ja by som keď ho najbližšie stretnem sa najskôr pozdravila, potom sa ospravedlnila za zobudenie dieťaťa a následne ho požiadala aby bol taký láskavý a nabudúce si tie svoje nadávky nechal pre seba a nenadával vám pred vašimi deťmi. Že ani vy ste jemu nenadávala, keď prerábali a zobudili vám maleho.
Ak chceli mať kľud a aby im dieťa nik nebudil mali zvážiť kúpu domu a nie bytu.
Povedala by som mu, ze sa porozpravame o 2 roky. Pri 6 mesacnom clovek este netusi, co ho caka 🤣
@amelie2017 mm mú povedal hneď keď ,že porozprávame sa o pol roka. Ale on si šiel stále svoje :D
@katarinka1990 tak to by som veru riadne na neho zahučala šadap, ticho.neziap.drz hubu.
Ak sa chcete sused rozprávať, tak sa stretneme v klude a slušne.zatial vypadnite a neotvarajte si na mňa/nas hubu. Radsej si porieste najprv vadu domácnosť a zamette si pred svojim prahom
Ja som dlllllllho slusna, ale nakoniec vybuchnem a srat si na hlavu nedam.

Viem co je to ist s detmi domov po chodbe, jedine im dat cez ústa pásku by mozno pomohlo. My máme maleho dost hlucneho, aj on to robi ale aj susedia maju deti a tiez viem vzdy ked ide to stádo po chodbe. Ale tak co mame robit, bývame v baraku, komu tam vadi hluk, nech sa presťahuje do domu kde nema susedov. V baraku sa treba rešpektovať, kym nehulakate po 22h nic si z neho nerob. Dobre, chapem aj jeho, zobudili ste mu dieta ale mohol vas poprosiť ci by ste nevedeli chodit tichšie domov lebo ich to ruší, urcite by sa človek aspoň posnazil ale takýmto štýlom nie, aspoň u mňa by nepochodil.